Ahojte poradite? Hladam mop s ktorym omopujem velku plochu celeho domu a ma jednorazove nadstavce. Mam leifheit mop ale fakt ma nebavi zakazdym prat tu handru. Co som nasla na nete tak su len take tenke handricky na mensie utretia atd...dakujem
@natalia2007 a mikroplasty ťa baví papať? Nie je ekologickejšie umyť, oprať v práčke a používať opakovane?
@lenka098123 ano? Aj ja ze to tak spravim ale jedna stoji 10 eur 😃 kde si ich kupila?
@jakubrianka na to som sa nepytala
swiffer
@natalka13 aj na velky plochu domu? Cca 100m2
@natalia2007 musis menit utierky. ja mam obyvacku 80m2 a miniem cca 3-4, na kazdu kupelnu potom 1ks.
ale obyvku umyvam 1x mesacne drevenu podlahu.
@natalia2007 na velku plochu je to o nicom, nepomoze tak max 1x1m viac s jednorazový poriadne neutries za mna zvytocne vyhodene peniaze
@natalia2007 mám dva originály a ostatné najlacnejšie z Kauflandu, plnia funkciu úplne tak isto
tiez som kupovala teraz v kauflande a podla mna to teda absolutne staci 🙂 umyje fajn. a tak ci tak ho musis vymenit po nejakom case, vsak to asi ziadny nevydrzi nejak extremne dlho. za mna ok.
@natalia2007 ak sa chces zabavit a ustrit, kup si jednu velku klasicku handru na podlahy a pekne kolenacky rucne umy 😉 Ja mam doma 3 druhy mopov, ale kuchynu napokon najlepsie umyjem len takto... vsetko ostatne iba stiahne prach a neumyje riadne 😁
@egonsk tiež umývam kuchyňu kolenačky mikrohsndrou z DM lebo mopy nič moc.
@natalia2007 ja mám kúpených asi desať tých handier a keď sú vsetky použité, operiem všetky naraz 😀