Ženy som zúfalá. Mám v spálni takéto bodky po stene. Nechapem čotoje. Už som to niekoľkokrát aj savovala a stále to tam je. Je to pleseň? Alebo čo to je? Stretli ste sa s niečim takým doma? Spí s nami v izbe aj malé dieťa a mňa ide poraziť že čo sa mi to robí po stene.
Ďakujem
Áno, vystriekar poriadne savo proti plesní, a veľa veľa vetrať, pripadne tableta na odvlhcenie.
Plesen. Savo ju na chvilu vybieli (niekedy ani to nie), ale neznici, casom sa zjavi na tom istom mieste zas.
@alisaela my máme tiež také isté ,vyzerá to skôr ako fľaky a vôbec nevyčnieva nad povrch. A máme to v každej izbe,máme aj elektrický odvlhčovač a podľa toho viem že ani vlhko nemáme 🤷
@dzescebuly a nebojite sa ze to je pleseň? Alebo patrali ste potom cotoje?
ak to po save nevybledlo, tak to moze byt nejaka farba, alebo spina (olejova), ktora prerazila na povrch. Robosi su schopni v bytovke curat do rohu miestnosti a ludia maju po nastahovani smrad a nevedia z coho... rovnako som videl padnut mazivo a roztreknut na stenu novu, pricom to dalsi den bolo iba utrete a omietnute - hadaj ako to muselo o par mesiacov vyzerat....
Ano, je to plesen...niekde pod povrchom..kludne aj pod farbou...
Je