Baby prosím vás tie, čo máte doma “inteligentne prack (take čo si podľa množstva bielizne a programu vyrataju koľko majú prať atd). Koľko taká pracka perie bezne veci na 40st napr? Lebo mam takú doma, zo začiatku dávala normálne časy (plus / mínus hodina), no teraz skoro každé pranie mi dáva 2,5 hodiny a viac :/ Dnes prala záclony na 20 st. skoro 3 hodiny :/ Ide má z nej poraziť, bola už aj na reklamácii, že všetko OK. Tak sme sa s mužom dohodli, že si na vianoce kúpime novú (teraz mame LG), len sa bojím, ci to zase nebude to iste len v inej znacke. Prosím neraďte mi kúpiť si pracku bez takých funkcii 😀 Predtým som mala tiež pracku čo si sama nastavovala čas, no prala normálne. Keď sme sa prestavovali, kupila som tuto, no za deň vyperiem pri jej rozmaroch tak max 2 pracky. S akými ste spokojne?
@zzuunnaa mám LG inteligentnú ale inteligentné funkcie nepoužívam. To koľko ti navolí času závisí od materiálu, druhu prádla, množstva atď. Používam bežný program cca hodinu
@kkovacovak toto viem, že navolí podľa toho ale keď dám prať prvý krát (klasické veci, bavlna a biele napr) tak mi hodi 57 minút. Druhu várku (zase rovnaké veci, plus mínus rovnaké množstvo ale tmavé napr) tak si narata aj 3:50. A minule si predlžovala čas a to skoro o 2 hodiny. Už som to fotila (kvôli reklamácii), písala že do konca 21 minút no tých 21 minút tam svietilo aj hodinu :/ Nešťastná som z nej, to čo ona minie na elektrine tak za rok aj na novú pracku bude
@zzuunnaa ja mam taku pracku, ze ukaze cas a ja ten cas mozem este skratit, ty mas znacku LG a to su najlepsie pracky, tak cize si mozno len natrafila na nejaku chybnu.