Hľadám niečo ako Sifo do práčky - na zvieracie chlpy

strasko
10. jún 2024

Ahojte, prosím vás, nepoznáte nejaký produkt na štýl sifo - nasypem, zalejem - ale do práčky, ktorý by mi rozpustil zvieracie chlpy? Tie mi ostávajú aj v bubne po každom praní a určite sú aj v tých vnútorných častiach.
Raz som videla nejaký podobný produkt (tekutinu) na internete ale bolo to v zahraničí a sem sa ten produkt nedováža.
Ďakujem za všetky tipy!

andrea_prestastna
10. jún 2024

@strasko puer z DM kup 5litrov octu daj 8 pol lyzic octu a na najvysdiu teplotu

viestta
10. jún 2024

Ked peries chlpate veci, tak prihod do pracky jednu obycajnu hubku na umyvanie riadu ale strhni z nej tu drsnu cast.
Chlpy nalepene na tom slize, ktory ostava v pracke odstranis ak obcas vycistis pracku s pridavkom krystalickej sody. Nahadzat nedolezite handry do pracky, nasypat prasok, sodu, pustit najdlhsi program na aspon 70°

lija22
10. jún 2024

ked perem psovi pelechy tak po prani normalne umyjem rucne dakym vechtom, aj troma, vnutro pracky a potom dam program s vysokou teplotou a dam prat trebars handru z mopu.Nenachadzam uz chlpy. Ale dakedy radsej kupim novy pelech ako sa s tym ondit

danielllka
11. jún 2024

@andrea_prestastna tomuto som absolútne neporozumela- puer? Čo to je? A s tým octom- kúpiť 5 litrov octu a dať do práčky 8 a pol lyžíc octu??

ekira1
14. jún 2024

@danielllka skôr myslela 5l octu a 8 polievkových lyžíc PUER ( odstraňovač škvŕn, soľ na fľaky.. ekologické bielidlo pri praní sa zmení na kyslík) ja zas nerozumiem, čo to má spoločné s chlpmi..