Ahojte moja mala zacala prve prikrmi takze vsade mame skvrny od mrkvi a inej zeleniny ako myslim na obleceni ani podbradnik ci velka plienka nepomohla jednoducho to oblecenie sa zaspini nech robim co robim len Problem je v tom ze nic z oblecenia neslo dole co kupit? Nieco overene ? Dakujem.
Áno v Dmku Puerl či ako sa to volá niečo na P. Je to bomba
Pozrite si na FB stranku Dodova domacnost. Tiez objednavam, super vyrobky a super ceny
Pred pranim preprat v zlcovom mydle, kupis normálne v DM alebo aj v kauflande ako su pracie prasky, ked uz su zaprane tak uz spomínaný puer, obe su napríklad od znacky tierra verde.
Mne na 95 percent zislo vsetko s tym praskom z lidla a vanishom. Vzdy na 24 hodin namocim, potom este operiem zlcovym alebo lanza mydlom
Dm tekute zlcove mydlo a perkarbonat sodny (mydlovy svet ma super cenu).
Hned v ten den skvrny vykefuj zlcovym a potom preper v prasku a do hlavneho prania daj perkarbonat.
Nemame ani 1 skvrnu a to bola vzdy papkacka a bordel a skvrny vsade.
Áno existuje...predpierkovy sprej na škvrny z eurony...napr.trava na gatoch len postrekamneham na noc v pradelnom koši a dám prať ..žiadne drhnutie nič ..podotýkam nerobím s Euronou aby si dakto nemyslel že zbieram zákazníkov 😁som čisto zakaznik
Dakujem vam velmi pekne za odpovede skusim najprv to zlcove mydlo 🤞🤞
Kúpte v dmke taku plastenku na jedenie, pre nas to bol úplný lifechanger😀