Existuje prípravok na škvrny, ktorý fakt funguje?

28. feb 2024

Ahojte moja mala zacala prve prikrmi takze vsade mame skvrny od mrkvi a inej zeleniny ako myslim na obleceni ani podbradnik ci velka plienka nepomohla jednoducho to oblecenie sa zaspini nech robim co robim len Problem je v tom ze nic z oblecenia neslo dole co kupit? Nieco overene ? Dakujem.

petronellla87
28. feb 2024

Kúpte v dmke taku plastenku na jedenie, pre nas to bol úplný lifechanger😀

wanduska327
28. feb 2024

Áno v Dmku Puerl či ako sa to volá niečo na P. Je to bomba

draculla
28. feb 2024

Pozrite si na FB stranku Dodova domacnost. Tiez objednavam, super vyrobky a super ceny

gleep1
28. feb 2024

Pred pranim preprat v zlcovom mydle, kupis normálne v DM alebo aj v kauflande ako su pracie prasky, ked uz su zaprane tak uz spomínaný puer, obe su napríklad od znacky tierra verde.

draculla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zorkahorka
28. feb 2024

Mne na 95 percent zislo vsetko s tym praskom z lidla a vanishom. Vzdy na 24 hodin namocim, potom este operiem zlcovym alebo lanza mydlom

aliaray1
28. feb 2024

Dm tekute zlcove mydlo a perkarbonat sodny (mydlovy svet ma super cenu).
Hned v ten den skvrny vykefuj zlcovym a potom preper v prasku a do hlavneho prania daj perkarbonat.

Nemame ani 1 skvrnu a to bola vzdy papkacka a bordel a skvrny vsade.

lenkakamen
29. feb 2024

Áno existuje...predpierkovy sprej na škvrny z eurony...napr.trava na gatoch len postrekamneham na noc v pradelnom koši a dám prať ..žiadne drhnutie nič ..podotýkam nerobím s Euronou aby si dakto nemyslel že zbieram zákazníkov 😁som čisto zakaznik

autor
29. feb 2024

Dakujem vam velmi pekne za odpovede skusim najprv to zlcove mydlo 🤞🤞