Ahojte, pouziva niekto tieto oleje? Rollony? Difuzer? Omega 3 pre deti? Su drahe ale naozaj tak ucinne?
Kedze je to MLM schema, cakala by som od toho predrazeny produkt s malym ucinkom. Keby to bolo inak, predavalo by sa to normalne v kamennych obchodoch a nie po predajcoch.
@simona20201309 nemyslela som konkretne na choroby, ale napriklad, ci uvolnuje, ci dodava ten lepsi pocit, na bolest, atd. Choroba je ina tema. Ja naoriklad si davam aj parfem, ked som doma, aby som s acitil alepsie. 😅 Ja som zalubena do voni
Nepracujem s Doterrou a nejdem nič predávať, len sa vyjadrím k tomu skepticizmu.
Kvalitné (naozaj kvalitné) esenciálne oleje vedia pomôcť pri X problémoch. Mám doma cez 100 esenciálnych olejov, používame aj pri dcére. Pri nádche, sopľoch, kasloch si neveim predstaviť ako by sme fungovali bez olejov. Tak isto, pri bolesti hlavy, pri menštruácii atď.
Čiže, ja len toľko - tie co píšu tie negatívne veci zaručene nikdy neskúšali kvalitné oleje 🙂
Nie nie sú účinné. Pekne to vonia, ale nerobí to zázraky. Všetky tie doplnky sú taky biznis ťah. Funguje akurát placebo. Skúšala som naozaj všetko čo existuje a je dostupné. Od dottery, zinzino, forever, just, biotron, ..... absolútne nič nepomôže. Ak má byť dieťa choré tak bude. (Alebo ty)