Maminy do ktoreho mesiaca ste ešte prežehlovali baby oblečenie? resp kedy podla vás stačí len oprať v detskom prášku?
@nikolia99 nikdy som nežehlila nič okrem plienok.
@nikolia99 ja som nezehlila vobec..perem v detskom geli Persil a detska avivaz a hotovo.ziadne zehlenie,vsak by som zosedivela pri tolkych veciach zehlit🤣
@nikolia99 malá má rok a pol, periem stále v detskom a aj stále žehlím
Starsia ma 5 rokov, mladsie dieťa 1 rok a stale im vsetko zehlim, starsej som prala v detskom asi do 1.5 roka...a mladšiemu periem v detskom stale... A zehlim aj oblecenie pre nad dospelých
Počkaj, musím to prepočítať.
Takže, aktuálne do 152 mesiacov. 😂 Ja proste žehlím, nevyžehlené mi vadí.
Odjakživa periem všetky detské veci spolu s dospelackymi.Nezehlim nič od roku 2010
Ja žehlim všetko ,či už pre deti alebo pre nás .pre mna je to relax 😊a milujem vytiahnuť zo skrine vyžehlené oblečenie 😊
Ja som žehlila asi do veľkosti 110 , nie kvôli deťom, ale preto, že ma tieto malé veci bavilo žehliť a mala som z toho radosť 😀
Pri 3.dietati som vyzehlila tie najmensie vecicky pren narodenim a potom uz nic.
Vobec.
Žehlila som len to čo bolo veľmi pokrčené, takže skoro nič. Cca do roka som prala zvlášť v detskom
@nikolia99 mam 3deti a nezehlila som vobec
Nežehlila som ani pri jednom, mám tri.
Nezehlila som nikdy. Susila som vzdy v susicke.
ja sa tak troška cítim divne, ale ja žehím naše veci vždy po praní, "neznášam" nevyžehlené veci, ja si nevem predtsaviť, že idem do práce v nevyžehenom tričku a to isté paltí aj u detí... (pripúšťam, nemám sušičku, neviem ako vyzerá prádlo n po sušičke)
@nikolia99 nepamätám si presne, do 6-9 mesiacov. Akože žehlenie mám práveže rada, ale oveľa radšej vo svojom voľnom čase oddychujem.
Ahoj, oblečenie som dcérke žehlila asi do 6 mesiacov. Potom sa začala plaziť po zemi, tak sa mi to už zdalo zbytočné. Bola balená v bavlnených plienkach, tie som žehlila do roka. Onedlho bude mať 2, oblečenie jej stále periem oddelene a v detskom prášku. Má citlivú pokožku.
Prvému som žehlila raz (pred narodením) a do roka prala v detskom prášku, druhému ani raz a v detskom prášku prala asi prvé 3 týždne... Je to na tebe.