Prosím vás ženy, ktoré máte sušičku.
Dávate tam všetko oblečenie ?
Treba oblečenie ešte žehliť ?
Je dobrá aj kombinovana?
Kombinovana v ziadnom pripade nie. Precitaj si stare diskusie, kazdy tyzden sa tu rovnaka objavi.
Dávam absolútne všetko,trička a košele zehlim.no čo treba,vyžehlim proste .
Neviem ako som mohla žiť bez sušičky,tak ti poviem 😃 tiež mám samostatnú, nechcela by som kombi
Okrem ľanu prakticky všetko.
Mam kombinovanu, som uplne spokojna
Ja nie ale ked premeskam koniec prania, chlap to vsetko prehodí z pračky. Bez rozdielu, bez pozretia ceduliek, proste vsetko. Zázrakom sa nič nezrazilo.
Mám samostatnú sušičku.Davam do nej úplne všetko.Aj školské tašky,batohy,vankúše,paplony.Nezehlim vôbec.
Davam všetko, okrem tričiek s nažehlovačkami a softshelove oblečenie . Keď vyberiem teple nežehlim, žehlim len uniformu do prace.
Nedavam vsetko, triedim podla vysaciek.
Ja mám sušičku tri týždne. A fakt neviem ako som mohla tak dlho bez nej byť. U mňa prevážilo to, že malý priestor a nebolo kde sušiť oblečenie. A dávam do sušičky zatiaľ všetko. Nič sa zatiaľ nezrazilo. Mám asi tú najlacnejšiu a som veľmi spokojná
@tatiana149 ktorú prosím máš?
@summer23456 mám Candy Smart Pro model C8DG-S
@tatiana149 ďakujem. Tiež mám vybratí Candy...idem preštudovať tu tvoju... A za aký čas zvykne vysušiť prádlo?
@summer23456 záleží aj na aký program dáš prať v práčke. Samozrejme keď žmyka práčka na menej tak sušička musí ísť dlhšie. Ja zatiaľ skúšam všetky programy aby som sa naučila. Ale fakt je ten, že nikdy som neverila, že tie veci vyjdú zo susicky pekne. A mäkké uteráky. Nikdy som sušičku nemala. Túto moju môžeš ovládať cez mobil aj normálne
@tatiana149 no mne už tiež lezie na nervy to sušenie teraz v zime... Kým mi uschne jeden sušiak, tak už kôš na prádlo sa sype, tahat to z vonku dnu na dosusenie... Každopádne idem kúpiť tiež Candy, už mám vybraté tri typy,tak sa ešte rozhodujem ktorú...
Nedávam všetko, zehlim a kombinovanú vy som nechcela
Nie, triedim podla vysaciek. Ak vyberies este teple zehlit nemusis. A v predajni nam povedali ze je lepsie kupovat zvlast.