Zdravím vás, moj manžel je aktívny športovec, nosí domov prepotené oblečenie, to je jasné. Stáva sa mi, že keď šaty vyperiem na riadnom programe napr. s Arielom, stále cítiť tie šaty od potu...skúšam rozne prášky, aviváže...Máme sušičku a do nej vôňu....Len stále mám dojem, že to nie je dosť vypraté...prevoňať by sa to aj dalo, ale radšej by som investovala do prášku na pranie. Prosím poraďte, ide najmä o tmavé/čierne šaty, bavlnené nie syntetické.
Ďakujem
Ja môjmu futbalistovi periem v hocijakom prášku, ale vždy dávam aj predpierku a do aviváže pár kvapiek vonneho oleja, pot necítiť 🙂
@erika434 niektory ludia maju pot taky agresivny a moze sa stat ne nejde celkom oprat .moj s tym problem nemal ale ako prisla 50tla tiez mam pocit ze tie heho veci nejako smrdia aj uteraky do ktorych sa utiera. A to ich aj namacam vmocte aj sanytol s vonou kvetin davam ja to proste citim
Skor by som zacala riesit stravu a pitny rezim. Viem, ze na to sa nepytas, ale pot su vlastne škodliviny vylucovane z tela. Zelena zelenina, alebo aspon green superfoods v prasku vedia v tomto dost pomoct.
no hlavne to nesmie nechat fajne zatuchnut v taske, to uz nevyperies, muz ked pride z turnaja rovno to hadzem do pracky a periem v hocicom, pot necitit
Niektorí majú taky pot a hlavne ak to tričko používa často ze môžeš vyprat okamžite ako ho da dole a nepomôže to. Poznám to, mam doma športovcov, syn zatiaľ v pohode, ale muzove tričká keď žehlim tak to cítim proste. Na biele dosť pomáha sanytol prášok.
Existuju pracie prostriedky na sport urcene.
Inak na dlhsi program, kludne aj s predpranim.
Na 60 plus sanytol+Savo prášok
Ja mojim detom periem kazdy vecer po treningu veci, pouzivam iba formil, rychly program a vonny olej a veci im nesmrdia. Raz tyzdenne, ked maju volny den, vyperiem im vsetko na 60, dam aj dezinfekciu do pradla z DM (ten rychly program ma len 30 a to sa mi zda malo, ale dezinfekciu kazdy den nedavam, to sa mi zda prilis)
Davam do kazdeho prania Sanytol dezinfekciu a ked uz nepomaha, tak namocim samostane tricko do vody s dezinfekciou na par hodin a zas par prani je to v pohode.
modry perwoll na sportove
Použila by som grl na športové oblečenie napr DenkMit z DM a zvýšila by som teplotu prania na 50stC alebo 60stC.
ja používam bežné prášky za DMky, ich značku alebo Formil z LIdla a vyperie všetok pot. Tiež športujeme a nestalo sa mi, že by prádlo po opratí bolo stále cítiť potom