Čo sú tieto guličky na plachte?

4. jan 2025

Mate niekto skúsenosť, viete čo je toto na fotke?
Asi tyzden objavujem rano na plachte keď robim posteľ taketo mini čierne tvrdé gulicky vobec netusim čo to môže byt a je ich tam vždy dosť vela, ma niekto tušenie čo by to mohlo byt alebo z coho? Fotku dávam do komentu

autor
4. jan 2025
ukgirls
4. jan 2025

hovienka po zvieratkach napriklad blcha ... ak si si ista ze to nieje z pyzama a vecer to tam iste nieje ..skusila by som sprej proti hmyzu napr indorex alebo ak mas parny cistit vydenzifikovat a niecim nastriekat madrac nechat vyvetrat nez pojdes spat ... periny samozrejme vyprat

earlgrey
4. jan 2025

doštípaná nie si?

autor
4. jan 2025
aalt
4. jan 2025

Toto mne na nezvanych hosti nevyzera ... na vajicka, alebo hovienka to je myslim prilis velke ... vecer to tam urcite nie je? V akych miestach postele to nachadzas? Nezacala si nosit na hlave nieco, co sa droli? Nejaka nova celenka, sponka, alebo cez den prilba, hocico? Nevlezie do postele dieta s nejakou hrackou? Aku to ma konzistenciu?

kavasmliekom
4. jan 2025

Ak to nie sú žmolky, tak nejaké vajíčka blchy

aalt
4. jan 2025

@kavasmliekom na vajicka blchy to je prilis velke

silviaab
5. jan 2025

Mne to pripada ako dake semienka,nemas dajake kvety ókolo ktorych prechadzas a nalepi sa ti to na veci?

autor
Včera o 08:09

Prosím pekne boli to gulicky ktoré slúžia ako náplň na závažie na cvicenie na nohy !🤣 vyplašená som isla povedat mužovi nech sa ide pozrieť že som čítala že sú to asi suveníry od blchy a on, že cvičil a že mu to vypadáva.

aalt
Včera o 10:28

Tak to je ten najlepsi pripad, ze si vobec zistila odkial to bolo a navyse nic nezelane 😉

autor
Včera o 11:42

@aalt Ano odlahlo mi. Ale dakujem za tipy