Mate niekto skúsenosť, viete čo je toto na fotke?
Asi tyzden objavujem rano na plachte keď robim posteľ taketo mini čierne tvrdé gulicky vobec netusim čo to môže byt a je ich tam vždy dosť vela, ma niekto tušenie čo by to mohlo byt alebo z coho? Fotku dávam do komentu
hovienka po zvieratkach napriklad blcha ... ak si si ista ze to nieje z pyzama a vecer to tam iste nieje ..skusila by som sprej proti hmyzu napr indorex alebo ak mas parny cistit vydenzifikovat a niecim nastriekat madrac nechat vyvetrat nez pojdes spat ... periny samozrejme vyprat
doštípaná nie si?
@earlgrey nie
Toto mne na nezvanych hosti nevyzera ... na vajicka, alebo hovienka to je myslim prilis velke ... vecer to tam urcite nie je? V akych miestach postele to nachadzas? Nezacala si nosit na hlave nieco, co sa droli? Nejaka nova celenka, sponka, alebo cez den prilba, hocico? Nevlezie do postele dieta s nejakou hrackou? Aku to ma konzistenciu?
Ak to nie sú žmolky, tak nejaké vajíčka blchy
@kavasmliekom na vajicka blchy to je prilis velke
Mne to pripada ako dake semienka,nemas dajake kvety ókolo ktorych prechadzas a nalepi sa ti to na veci?
Prosím pekne boli to gulicky ktoré slúžia ako náplň na závažie na cvicenie na nohy !🤣 vyplašená som isla povedat mužovi nech sa ide pozrieť že som čítala že sú to asi suveníry od blchy a on, že cvičil a že mu to vypadáva.
Tak to je ten najlepsi pripad, ze si vobec zistila odkial to bolo a navyse nic nezelane 😉
@aalt Ano odlahlo mi. Ale dakujem za tipy