Čo odstráni zápach moču z gauča?

13. júl 2024

Ahojte máte niečo overené čo odstráni vôňu moču z gauču? Alebo len vyhodiť a kúpiť nový? :(

crazy_cat_lady
13. júl 2024

No jedine asi poriadne hlbkovo vytepovat ...

thirstymonk
13. júl 2024

Vôňu moču? :D Keď už, tak smrud :D
Môžeš skúsiť vytepovať s karcherom a dať veľa chemie. A nabuduce odporúčam močiť do zachoda :D

really8
13. júl 2024

Okakaj ho. Mozno moc prestanes citit😀
Neporadim chcela som len byt vtipna

dusankomoj
13. júl 2024

@thirstymonk fakt vtipné. Môj syn hodil šablu na gauč skôr, ako som stihla priskočit. A tiež si myslím, že do wc by bolo lepšie.

refly
13. júl 2024

Pozrela by som niečo zo zvieracej sekcie. Veľa prípravkov na čistenie po zvieratách má aj enzýmy, ktoré na chemickej báze neutralizujú moč. Raz som sa dočítala že aj ocot to robí, ale teda výsledky sú neisté. Prípadne roztok sódy bikarbóny, keďže aj sóda neutralizuje pachy. Asi by odporučila zadovážiť / prenajať karcher (dá sa napr aj na bazoši), opakovane to oblievať, vysávať a veľmi dúfať.

tundra
13. júl 2024

U veterinarky pouzivaju odstranovac pachu.Ma to prijemnu osviezujucu vonu a kupujeme ho aj my.Skus pozriet v niektorom eshope pre zvierata.
My pouzivame tento:
https://www.qualipet.ch/p-5261109-in-fluence-bi...

egonsk
13. júl 2024

zalezi ako moc bol ocikany, kazdopadne amoniak z mocu je potvora a dokaze smrdiet veeeeeeeeeelmi dlho, pri kazdej zmene vlhkosti na seba upozorni.
Ked robosi na stavbe su lenivy zliezt z domu sa vycurat a ocuraju mur par krat, tak ani omietka to neprekryje pachovo a ludia zufaju po case, ze co im tam smrdi v novostavbe. Poznal som jedneho poctiveho stavbyveduceho, ktory za to okamzite vyhadzoval tych ludi, ked zistil, ze take nieco vyviedli.

rozculena
13. júl 2024

zavolaj si tepovaciu službu