Čistíte práčku octom? Alebo ako?
Prípravkom určeným na čistenie práčok.
Pripravkom na cistenie pracok presne podla navodu.
Ocot poskodi tesnenia.
Čistim kyselinou citrónovou 250g do bubna , ak má pridám aj perkarbonát (Puer) 2 lyzice
@babulkomale nie, ocot neposkodi tesnenia ani nahodou..
Gelom na práčku - povyberama vyplachujem aj nádrže a umyjem gumy. Ocot používam tiež, mám 8 ročnú práčku vo výbornom stave.
Určite ocot nie odmastňuje až moc práčke to nerobí dobre určite sanytol .. ale ak ocot tam len sem tam… Pravidelné čistenie práčky pomocou octu však môže byť viac na škodu ako na osoh. Preto čistenie práčky octom bude stačiť opakovať 2 až 3-krát za rok.
@lev26 ale prosim ta, netrep. Ocot pracke nic zle nerobi...
@julia_romeo netrepem milujem takychto ,,znalcov ,, ako si ty ale vďačim takymto ľudom aspoň mam prácu 😂😂😂👍
@michaela412 vážne ? To som nevedela. Skúsim. A aký program dávaš koľko min ?
@lev26 cely zivot periem s octom, lejem ho do pracky na litre. A nikdy nic sa nestalo..
@lev26 este aj tu ocot odporucaju - https://www.planeo.sk/clanky/novinky/ako-odstra...
@julia_romeo treba si prečítať všetko keď už niečo posielate 🙂🙃
@lev26 kamarát robí v autoservise a raz tam mali pani u ktorej nevedeli prísť na to čo mohlo spôsobiť na aute jej závady. Nakoniec z nej vyliezlo že kúpila jazdené auto a v rámci nejakej očisty/ dezinfekcie niekam naliala ocot a niektoré časti čistila zdravými olejmi s ktorými pracuje (celkom známa značka). Ešte dopadla celkom dobre, stálo ju to iba nejakých 600€ 🙈
@rodinka20 ja mám program čistenie práčky, tak dávam ten
hodím kapsulu čo je do umývačky riadu do bubna práčky, väčšinou to je jar platinum