Čím vyperiem fľaky po hovienkach?

15. sep 2023

Ahojte, prosim v com podla Vas vyperiem flaky na dupackach od hovienok. Skusit vyvarit alebo nieco? Som z toho zufala.

thereisabear
15. sep 2023

Žlčové mydlo alebo puer

milanemila
15. sep 2023

Toto z Dmky je super. Ja ho pouzivam na vsetky skolkarske flaky a u mensieho aj na flaky od 💩

beata_k
15. sep 2023

Zlcove mydlo

hipuska
15. sep 2023

To treba hneď namočiť to studenej vody, preprat v rukách. A az potom do práčky. Ak už si to oprala v práčke a fľaky ostali, už ti nič s tým neurobíš. Dobrý je aj sprej Dm na škvrny, ale teraz ho dosť dlho u nás nemali. Alebo ešte značky frosch

domak2
15. sep 2023

Predprat mydlom a je to. Byt zúfalá zo špinavých veci z ktorých za mesiac vyrastie mi nikdy nenapadlo.

eternity24
15. sep 2023

Bud žlčové mydlo, alebo aj tent sprej frosch je super, alebo aj vanish. Najprv preorať ručne, daj si rukavice pod studenou vodou, nie teplou ani vytvárať! A potom striekni vanish, nechaj postat 15 min a daj do pračky.

bylinka25
15. sep 2023

Čo ja mám skúsenosti, tak dojčenské oblečenie a plienky pre neter i synovca som najprv prala ručne s tzv. jadrovým mydlom, buď kokosovým, alebo obyčajným a až potom dala do práčky.
Ale to treba urobiť hneď. až potom dať prať do práčky.

helcanw
15. sep 2023

Hneď po vyzlečení namočit do vody s týmto! Dokonca aktuálne som prala novorodenecke veci znovu s tým praskom z dm - akurát na biele a veci ako nové 👍

autor
15. sep 2023

@beata_k to kde kupim?

autor
15. sep 2023

@eternity24 nezabralo mi to 🥺

autor
15. sep 2023

@domak2 no samozrejme ludia chapu, ze je to len vyjadrenie nasratosti, vzdy najkrajsie veci preserie az tak, ze to nejde dole 😑

vulka
15. sep 2023

Žlčové mydlo. Kúpiš ho v každej drogérii. Tekuté alebo tuhé. Namydlíš a dáš do práčky oprať.

beata_k
15. sep 2023

V kazdej drogerke.

autor
15. sep 2023

@vulka dakujem moc 🫶

domak2
15. sep 2023

To je klasika 😅 Môj sa zásadne len do novej plienky vykadil.

autor
15. sep 2023

@domak2 to je este dobre ale to najmilovanejsie oblecenie ked ma, ale ked ma take na prikrm a starsie 😁 tak to ani za svet 😑

julia15
20. sep 2023

Vyvesiť na slniečko...krasne výťahá fľaky☺️