Ahojte. Musíme sa asi na rok presťahovať do bytu po svokre, kým budeme môcť ísť do vlastného, keďže nájmy sú neskutočné, a tu môžeme byť za cenu energií.. Muž ma varoval že svokra je humusáčka, že absolútne doma nikdy neupratovala. Nevedela som si predstaviť aké zlé to až môže byť. Všetko totálne pokryté špinou, stropy a kúty úplne pokryté pavučinami, a tá kúpeľňa.. No všetko sme vydrhli a vyriadili, no kúpeľňu nech drhnem koľko chcem, taký ten žltý nános zo sprchy nejde dole. Viete mi poradiť niečo fakt silné čím umyjem roky zanedbaný sprcháč? Ďakujem
skus nieco z tohto - https://www.nasdomov.sk/ako-vycistit-sprchovy-kut/
a ked nieco zaberie pls napis tiez ma to caka o niekolko rokov rovnaká situacia
Pulirapid, Fixinela, Savo proti plesni, tekuty prasok.
Prasok na umývanie riadov je super na takú spinu👍
Skus cierne savo. Ja som susedovi tak cierny (doslova a do pismena)zachod umyla a vyzeral ako novy..
Len pozor na agresivne pripravky, mozu trvalo poskodit smalt na plechovej vanicke sprchovacieho kuta, ale i na vypustiach do kanalizacie. Takze nenechat dlho posobit.
Bodli by nejaké fotky. Každopádne v niektorých prípadoch je ideál vybúrať a namontovať nové...
@viki128 mne napadlo vyššie spomínaný pulrapid, tekutý prášok a savo proti plesniam, ale pri týchto kombináciách by som si dala masku a potom riadne vetrala.
Ak by to nešlo, zvážila by som
- profesionálny servis, doslova len na kúpeľňu.
- prerobiť, ak by to bolo naozaj v zlom stave (to aj zo zdravotného hľadiska, nie len pre pocit čistoty, pohodlia a hygieny)
Toto je mega, nalej nechaj pôsobiť pol hodinu minimálne a potom očistiť. Pozor strašne smrdí, treba dobre vetrať miestnosť. Vždy všetko zišlo, naozaj vyskúšané. Aj rokmi zazrata špina v kúpeľni. https://www.mojadm.sk/denkmit-cistiaci-prostrie...
@hefo jasné, že nie naraz ich použiť. Myslela som kombo postupne, že tieto sú asi naj na odolné veci, ak nepôjde s jedným, použijem potom druhé.
A masku tak či tak, ak je to vážne zlý stav, potrebuje to vydrhnúť, bude to dlhšie dýchať a v byte isto nemá okno na ľahšie prevetranie.
Zišla by sa fotka od autorky, v akom je to stave a podľa toho.
Pulirapid cerveny na viac krát,k tomu aj nozik na sklokeramiku,nano hubkua drhnut drhnut nic iné nepomôže a wc kyselina soľná,chodime upratovat domácnosti a led upratujeme humusakov tak na 1x to neide treba tomu cas na viackrát drhnut
@viki128 skus ruzovy pulirapid. ak to nepojde tym - tak uz asi nicim.... ale pozor, je to fakt kentus.