Na vonkajších schodoch sme dali urobiť dlažbu, keramika, ale povrch nieje hladký, obklad ma drsnejší protišmykový povrch. S mopom to neide umyť a musim niečo iné vymyslieť len zatiaľ netuším čo, kefkou? Za rady vopred ďakujem
Keby som bola taka zúfalá a potrebovala umývať každý deň schody, tak by som možno kúpila nejaký parný čistič, aby som sa nenamahala. Ak len raz za týždeň, tak možno aj kefou by som drhla, ale na tyčku, nie na štyroch 😄
@simca06022011
@vyrovnanaosoba raz týždenne určite, sú to dva schody pred vonkajšími dverami do domu, mop penový alebo ten strapatý to sa vsetko zadrháva, to zjavne niečo iné musí byt, idem ten parný čistič popozerať 🙂
@dally55 tak samozrejme, tie su na nic :D tieto profi sa nezadrzhavaju, jedine mikrovlaknove, ale kvoli dvom schodom by som sa stym neondiala. A teda ani parny cistic by som kvoli dvom schodom neriesila :DDD
Tak už som to vyriešila celkom jednoducho, nasla som v garáži v sade pred špárovanie aj čistiacu hubu, to je taká penova a ma nárezy čiže sa nezadrhava, krásne vyčistilo antracitovu dlažbu, ďakujem 🙂
To budes ako casto drhnut kefou? Inak ja pouzivam profi mop, maju aj takyto navlek, pasiky su drsne https://www.hygsi.sk/upratovacie-pomocky/mop-ka...
Ale da sa kupit aj taky do ruky, to sme kedysi na rucne cistenie pouzivali... alebo potom ta kefa/velka spongia atd. Ale to mi pride otrocina. Ja osobne rucne cistim podlahu tak raz za rok = parnym cisticom, lebo "spary" mi nevycisti nic (nemozem pouzivat chemiu do bezneho umyvania), tak mozno aj parny cistic.
Ak je to vonku a raz za cas to treba vycistit = wapka, hadica a drsna metla... = tak cistim kamen okolo domu :DDD