Čím preraziť zápach v byte?

30. nov 2023

Zdravim ,Prosim vás o radu.Co je dobre čo máte overené na prekonanie miestnosti aby dlho to vonalo a hlavne nie nejaké virazne vône .Mam problém s kúpeľnou poumývam všetko lebo poriadok musí byt zachvilu mi tam zase niečo zapácha 🙆‍♀️ nechápem prečo dakujem

vanilkovazmrzka
30. nov 2023

Odtoky v umyvadle a vani/sprche cistis ako?

autor
30. nov 2023

@vanilkovazmrzka používam prevarenu vodu ocot soda bikarbona

vanilkovazmrzka
30. nov 2023

Tak skus raz za cas nieco silnejsie, napr sifo alebo nejake alternativy inych znaciek. Neviem co ine ako odtok by mohlo smrdiet, ak pravidelne vsetko umyvas 🤷‍♀️

lucik194
30. nov 2023

rozhodne daj sifo alebo savo

ziadny ocot, to je slabe, plus by som vystriekala vsetky kachlicky nejakou chemiou kvoli dezinfekcii to zvykne pomoct, plus castejsie menila uteraky, tie v uzavretej kupelni zvyknu zatuchnut a smrdieť

viestta
30. nov 2023

Je to rodinny dom? Mate spravene privetranie kanalizacie?

janhe
30. nov 2023

Alebo práčka

madeincssr
30. nov 2023

Za trvalý zápach spravidla môžu odpady (sifóny a následné potrubia). Veď poňuchaj priamo z nich. Nám nadávno z drezového sifónu išiel až taký mŕtvolný zápach. Niečo sa tam kdesi nahromadilo, usadilo a rozložilo. Ale odtekal stále bez problémov. Tak sme to týždeň čistili všetkými metódami (Sifo a vriaca voda, rôzne gély na čistenie odpadov nechali aj cez noc pôsobiť, kopu Jar-u, zas Sifo, Savo...) a furt to neprestávalo. Nakoniec som sifón ešte riadne vystriekal sprejom na čistenie a dezinfekciu klimatizácie v aute, na noc zazátkoval a, čuduj sa svete, po pár dňoch to smrdieť prestalo. Asi súhrnným pôsobením toho všetkého nielen v sifóne, ale v potrubí za ním.

majlo1234
30. nov 2023

Bud ti vyraza septik/smrad z kanala, alebo pracka je zatuchnuta, alebo stwny navlhnute/plesnive koberceky. Cista kupelna(nic ciste) nesmrdi

andreatytler
1. dec 2023

Tak ako radia. Hladaj zdroj smradu, nie prerazaj smrad vonou. Je tam okno? Ma ta kupelna nejake vetranie? Mate sprchovy zaves? Ak ano, peries ho pravidelne?