Ahojte dala som prať po 11 tich rokoch zavinovacku a ostali mi na nej fľaky a nevypralo ani tie predchádzajúce fľaky. Bude sa to ešte niečim dat vyčistít? 🤷♀️Poraďte niečo overené
V DM kupujem tekuté žlčové mydlo, v takej fľaške to je aj s kefkou.
Ak to zožltlo tak to žiaľ neoperieš ničím..tiež mám po malom odložené vecičky a raz mesačne ich veru triediť..všetko biele je hodne do koša 🫣 a to ich nemám ani vo vreci..
biele? vyprala by som so savo perex ak by nefungovali klasicke postupy (ja zazltnute veci periem takze ich namocim s praskom bieliacim (myslim ze teraz mam nejaky beckman), bachnem k tomu aj sodu a potom to dam prat na 60tku s PRASKOM na biele pradlo kde este tiez dam ak treba ten "bielic". AJ tie otras panske bavlnene zazltnute tielka a spodky a vsetko som s tym vycistila :D ako tak :D
@monicatko20 zvlastne, skusila by som neprat tie veci s avivazou pred odlozenim a riadne vysusit, ozehlit a vyvetrat pred odlozenim... davala som po dcere veci netery a nic nebolo nicomu po 6rokoch, a to som to veru mala vo vreciach.
@jessi06 hej teplou vodou a mydlom. Ale akoze z mojej skúsenosti.. zlcove mydlo toho dá naozaj veľa dole ale sú škvrny s ktorými nepohnem. Viac krat sanstalo ze som drhnutim zodrala latku. Ale baby frosch na škvrny, taky sprej ten mi da dole úplne všetko. Ak nedá tak znova nastriekam nechám pôsobiť a operiem. Nakoniec všetko zíde. Alebo kúpiť proste novú zavinovacku, v bazariku kúpiš za cenu, za ktorú kúpiš čistiace prostriedky na to..
@jessi06 žlčové mydlo je fakt bezkonkurenčné, ja staré škvrny potriem/postriekam žlčovým mydlom, nechám účinkovať 1/2 hodiny až celú noc (keď som na to zabudla) a škvrny zmiznú pri následnom praní aj pri 40°C
@jessi06 baby frosch na škvrny, zlcove mydlo, oxi prasok z dmky..je toho viacej..záleží aj co sú to za škvrny a akú farbu ma zavinovačka..