Ženy pomoc :( jedna pani mi poradila čistič na podlahu a také machuľu a cmuhy neskutočne že to nejde nicim dole ani jar a voda , ani ocot , Ajax vôbec nič poraďte mu príde mi manžel domov a ho odvezú keď to uvidí 😂😂😂🤦♀️prosím budem do smrti vďačná keď sa zbavím :( toho ..pripadne nejaký odmastovac 😬
Aký máš AJAX?
No uz teraz večer jedine ze to ešte viackrát prejdes ešte jarovou navlhcenou handrou.🤷A zajtra teda skus Ajax limetka so sódou.Existuje taký AJAX,je veľmi účinný a pekne vonia.Bud trpezlivá,vsetko to bude v pohode,len si zachovaj chladnú hlavu.👍🥰 Trošku viac sa s tým musíš babrat, ale bude to ok.A henten prostriedok zahodiť.😃Je to mastná gebuzina.🙈
@vierkainka tiez si myslim, ze Jarovou vodou opakovane a potom čistou. Zober vzdy čistú handru.
@vierkainka s octom .. skusala som všetko už nejdeme to ničím dole 😂👊🏻😐
@betulinka1 vôbec to nejde dole vytriem aj 5 krat a to som tehotná 😂😂🤦♀️ pri troch deťoch jarova voda , čistá , s octom , Ajax sanytol a vôbec nič 😐
@vierkainka akože vyhodila som do kosa 🤦♀️😬 som si narobila len čistenie a umývanie a dávanie to dokopy :(
@vojtasova ved ani ja to už nepoužívam 😊 Toto naniesť a potom umyť bola makačka, a keď niekde ostal vlas napríklad na podlahe, tak och! No nič, len počkať, ono to nie je večné, umyvaj častejšie par dni a ak nemôžeš, nechaj tak, deti to "vyšmykajú" a umyjes o pár dní. Šetrí sily, ak si tehotná, podlaha Ti za to nestojí.
No ako? Zišlo to aspon trochu?
@vierkainka áno 😂🧡 už som sa toho zbavila najprv som dala dve kapsule čo ide do mycky do vriacej vody a zotrela a potom horúca voda a Ajax s octom takže už mám po manžel príde do čistých podláh 😂😂😂🙈 žiadne experimenty už nevykonávam☀️🙈
@vojtasova joj super,som rada 🥰👍👍👍nech sa ti darí, všetko dobré prajem💗
Vôbec to nie je vidno.