Caute, kupili sme pre syna novu postel, ale smrdi od laku nechcem ju dovtedy ani zlozit. Je v hostovskej, pravidelne tam vetram, ale ten pach citit uplne v celej izbe. Mame ju 2 dni.
Prosim vas existuje nejaky domaci trik, cim by som ten pach eliminovala? Uz som tam dala dettol, pronto, nic nezabera.
Ja som novu posteľ "vetrala" týždeň... Pomohlo
@domiklik hej? A ako presne? Mala si non szop otvorene okno? Aj by som ju dala na balkon, len staaaaaale prsi.....
@nikaa951 lenze ja osobne by som nespala v takom smrdae, nie to estemale dieta. Ach, naco pouzivaju taketo bludy na nich. Apritom nebola lacna...
@bababibi to nehrozi v bytovke
Rozlož ju nech tam je priestor na vetranie a otvor okno. Ale to potrvá. Naši keď naposledy kúpili posteľ aj dva týždne som cítila vôňu dreva a niečoho.
Občas som otvorila okno nič extra...
Ak je to drevotrieska, bude to skor lepidlo v samotnom materialy, nie v laku, a vetrat budes dlho 😔 ak je to drevo, lak sa vyvetra rychlejsie, idealne na vzduch.
Uplne ta chapem, ja mam strasne citlivy nos na vsetko
@dkethe do kelu. Ak by som ju dala na balkon, ked neprsi? Ci moze ju napadnut plesen?
nechces ju vratit?
Plesne sa neboj, cosi. Mohla by akurat z vlhka napucat, ak by tam bola fakt dlho
Vždy keď sme kúpili nábytok smrdel aj keď sme to umyly a postele taktiež musí sa len vetrať kľudne ju nechaj v izbe a vetraj potom to už bude menej a menej smrdieť q nakoniec to bude ok ☺️😉len vetraj a nechaj ju tak sama uvidíš
Mne smrdi kazdy novy nabytok... Do vlhka by som ju urcite nedavala, nechat v izbe a vela vetrat
Posledna postel sa vetrala 3tyzdne🙄 umyvala som ju pravidelne octovou vodou ale neviem no,nepomahalo
No, zienky, dala som ju von (este nie je zlozena), a po tej smradlavej voni ani fuc po 30 minutach, ale podla mna sa urcite vrati a je to len docasne, takze teraz testujem, kolko potrebuje este relaxovat vonku na balkone.
@biglovemom ja nechapem naco davaju taketo otrasne farby, lepidla, ved to je hnus
Opakuj viac x, naj by bolo slnko alebo silný mráz, vtedy by stačilo krátke pôsobenie
Napadá ma obrusit smirglom a znova nejakou prírodnou nezavadnou farbou natrieť