Ahojte, poraďte aký cistiaci prostriedok používate na čierne matne batérie na odstránenie vodného kameňa. Vďaka
@newmoomy tu sa pripnem
@newmoomy barsco co je na vodný kameň...nastriekam a utriem suchou handrou
@petronellla87 zrovna dnes mi nabehlo video kde baba vysvetľuje, že treba dat pozor na ocot a prípravky s jeho obsahom .tie treba vraj dobre oplachnut. lebo je to vlastne kyselina
@newmoomy s octom
@anonymous87 neviem ako sa odpovedá pre všetky … a nemáte problém s povrchom lebo dosť mám strach že bežným prostriedkom zničil povrch batérii
@newmoomy nie je bateria ako bateria. Ja mam Franke a je ako nova. Ak mas lacne baterie (Merkury Market a podobne), tak by som mozno aj vahala. Videla som prispevky, kde sa ludia stazovali, ze sa im cierne baterie lupali.
@newmoomy nie, ja mam vsetky baterie cierne. Aj kuchynsku… vsetko je v poriadku 🙂 ale znacku neviem 😀
@babovka2321 máme všade batérie Hansgrohe a pýtam sa práve kvôli tomu lebo niesu najlacnejšie a nechcem ich zničiť
Biely ocot s dm
@babovka2321 pisete cierne z merkury mam drahe nemecke a zacali sa lupat , to som mohla kludne aj tam kupit
Cierne baterie su striekane, preto sa casom osuchaju alebo zacnu lupat. Vyrobcovia na ne poskytuju kratsiu zaruku ako na chromove.
@newmoomy rovanky ako na nerezove. Bezny octovy cistic (z dm).