Zeny naozaj sú avovaze od plackovej také dobré nechce sa mi vyhodiť peniaze ma niekto skúsenosť?
@zuzkadianka snáď si nemyslíš, že tá mentálna subnorma niečo sama vyrába? Kupuje bohzná kde a prebaľuje do svojich obalov, ktoré tvoria podstatnú súčasť nadsadenej ceny. Na trhu je kopa kvalitných aviváží, prečo chceš kupovať práve od takej ...?
Nepodporila by som takú kreaturu ani keby mi za to zaplatila.
@danica2711 práveže ja používam puellu ale všade kde sa pozriem je od nej avivaz ospevovany tak som chcela vedieť ci stojí zato
Vam uz ozaj hrabe kupovat taketo k.......?Co k tomu ludi vedie??Tam mas Silan,Lenor,Cocolino ci ako sa to vola a ked chces davku vydatnej chemie navyse kup si puellu,ale preco preboha chces kupovat avivaz od Plackovej??
@zuzkadianka od Plačkovej je čokoľvek ospevované, lebo Slováci sú známy mentálne zdegenerovaný národ.
Potom sem mamičky vypisujú ako majú ich detí alergie z takýchto sračiek, čo dávajú do prádla. Ved sa vam to dostava do koze.
@maminkadeticiek práveže aj keď som kúpila novú pracku tak silan lenor atď mi vôbec neprevonia pradlo tak som myslela ze jej avivaze sú také úžasné
@zuzkadianka ja dávam trolinku obyčajnej avivaze a hrnček octu ktorý dezinfikuje a čuduj sa svete pracka nesmrdi a oblečenie je čisté a svieže tak načo v živote je dobre toľká chvenia ? Aby pradlo pekne vonalo? Predovšetkým by malo byt čisté 🙂
@slavka1988 samozrejme ze áno prvoradá je čistota až tak vôňa 🎄
Ešte som myslela keďže aj ona je mamička tak určite by svojmu synovi nedávala do prania veci plne chémie keďže stále ukazuje ze aj ona perie s tým ale asi som mýlila
@muchotrafka298 tiež ma to napadlo ze ma samé dobré recenzie
Nepoužívam aviváž už roky.A som tu.
@zuzkadianka ona ma velmi vela privrzencov. Nic vsak nie je urcite iba vynikajuce. Ale ved sama uvidis, vyskusaj, ked chces. Ona tu ma velku fanusikovsku zakladnu, ktora jej posiela vsetky komentare, ktore su tu na MK, ich printscreeny.
@zuzkadianka ja deti nemám ale kúpila som si od nej tie prve dva keď vyšli a používam to keď dám prať deky alebo záclony pripadne keď upratujem tak trochu dám do vody na zmyvanie. Čo sa týka vône tak ta detská vonia pekne ale ta queen mi strašne mi príde silná.. mne to prádlo smrdelo akoby zatuchlinou a hlavne je tam kopec chémie takisto ako v puelle čiže na prádlo ktoré nosíme doma na sebe to nepoužívam.. keď chceš aby prádlo dlho vonalo tak lenor avivaz spolu s tými ich gulickami voňajú nádherné
V zivote som nepocula, ze Plackova ma aj avivaz. Nie to este o tom, aby to niekto vychvaloval ako nieco uzasne. Keby nie MK, tak ani neviem, ze existuje nejaka Puella.
@zuzkadianka tak už keď používaš puellu, nejaká ďalšia chémia sa stratí. To máš tu fialovú puellu čo môže poškodiť reprodukciu ženy a poškodiť plod v tele matky? Rozum mi stojí že takéto "chuťovky" ľudia používajú...nehovoriac o tom ako neznesiteľne tieto "vône" zapáchajú. 😩
@zuzkadianka ty si naozaj myslis, ze s tym perie?...nie, to je len hra na debilov, ona velmi dobre vie, ze predava cisty shit....
Nepouzivam ziadnu avivaz asi 20 r, puellu a pod sajrajty uz vobec nie. Je to iba koncentrovana chemia, chemie mame v zivote dost aj bez tohto.
hanbila by som sa cokolvek kupit, co sa spaja s menom tej atrapy 🙈
@viky173 presne...hanbila by som sa ako pes...
Od Plačkovej nemôže byt nič dobre,ja by som nekúpila od nej nič.Podporovat takýchto nebudem.
@danica2711 krásne vystihnutééé...
@zuzkadianka ty si aka naivka, to fakt veris vsetkemu? kazda avivaz obsahuje skodlive latky, ktore mozu negativne ovplyvnit zdravie
@hedviga2 👍👍👍👍
@zuzkadianka už len slovo Plačková ma núti ísť na vzduch 😂😂😂
@zuzkadianka kamarátka ma doma. Nádherne voňajú tie veci podľa mňa,keďže je to na olejovrj baze a vôňa aj dlho vydrži. Ja by som však za takú cenu nekupovala.
😃 len ju podporujete a ona sa vám pekne smeje akí ste hlúpi
Od Plačkovej by som nič nekupovala, tie výrobky, ktorým ona robí reklamu sa dajú kúpiť aj lacnejšie aj kvalitnejšie.
Nechápem. Väčšina národa sme alergici, všetci chceme dýchať čerstvý vzduch, piť čistú vodu, šetriť peniaze, minimalizovať veci potrebné pre normálny život a riešime nejakú chémiu, ktorú ani netreba pre fungovanie.