Prosím inšpirujte ma, napíšte ktorá avivaz najviac vonia vám na prádle. (nemám na mysli oleje do prania, pytam sa na obyčajnú avivaž). Ďakujeme
Softlan zelený a modrý
Cocolino kokosové, ja inak používam aviváže z dedry ale už mi neprídu také intenzívne ako kedysi
@simona_11 ja mam najradsej klasika svetlo modre cocolino a modry kuchelwaich. Ale male flase tie litrove mi tak nevonaju. Teraz som kupila gel na pranie savo jarna sviezost ten vonia pekne aj bez avivaze
Őrnek jasmin a cotton... A tesori sivé
mne sa velmi paci tesori tyrkysove = Ayurveda, ale neviem, ja nemam pocit ze mi pradlo v skrini od toho vonia :D inak cocolino som teraz kupila = klasiak modre fresh&soft a sensitive biele. Ale aj to Tiara FLower vyrazne vonia, len uz som ho mala kedysi dost..
A ak ma niekto rad taku mydlovu, cistu vonu, tak toto je vec :D https://www.drogeriafrane.sk/talianske-avivaze/...
Ine mali tiez dobre (Fabullose levandulova = alebo tak nejak sa volala = ta uz tam v ponuke nie je...ale brutalne dobre vonala). Ja si tam vzdy na skusku poobjeednavam aj take veci, co nepoznam a skusam.
@simona_11 používam od Dedry Pulipido. Za mňa super
@simca06022011 Fabuloso konvalinka, milovala som ho, ale pos.rali výrobu, robia iba jarný kvet ale predávali ho s obrázkom konvalinky. Bolo ho dostať aj u nás, aj z Talianska som si priniesla, ale už nie je. Pre východný trh ho palmoliv vyrába pod názvom softlan.
@cacianka inak aj sa mi zdalo, ze sa tam nieco zmenilo.. posledne som skusila fabulosso inu vonu a to bolo ee... softlan mi nevonia, ale napr sestra modry softlan kupuje na hektolitre :DDD
inak ja zvycajne taketo veci nakupujem v zahranici, donesiem si co u nas nie je :D vzdy daco najdem.
@simca06022011 mi do zahraničia toľko necestujeme, a aviváž som aj zabudla pozrieť (Thadsos, Cyprus), aj váha kufra je limitovaná. Z Chorvátska doniesla kolegyňa Ornel či tak nejako, vonal nadherne... Ale koho môžem otravovať aby mi trepal z cudziny litre aviváže?! Mužov kamoš vozí z Nemecka prací gél a priniesol aj softlan zelený a modrý , vonia lepšie ako predávaný u nás. Kamoška ho doniesla už aj z Rakúska, v akcii keď bol.
Inak si kupujem aj olej v Aktion, je super, dám trošku obyčajnú aviváž Tesco značka za pár šupov a tento
Výborná aviváž je aj Lidlu, mama kupuje iba ten, a prádlo jej na terase krásne vonia čistotou
Aviváž nepoužívam, no teraz som kúpila Ariel s lenorom a to prádlo krásne vonia a dosť dlho. Posteľné aj po týždni ešte cítim.
@hlubik tiez sme ich pouzivali vyse roka a na zaciatku som z nich bola strasne nadsena, dokonca kolegyne v praci pocas porady sa ma pytali v com periem, ze to strasne dobre vonia. No po tom roku pouzivania sa nam akosi “vyvonali”, netusim cim to bolo a uz sme ich necitili ani cerstvo po doprati, pricom na zaciatku nam z nich vonal cely dom aj 2 dni. Mozno si len nos zvykol na tu vonu a uz ju neregistruje.
Chorvátska aviváž Violeta, majú ju aj v 101
@cacianka a vela spravi aj pracka :DDD mna teraz dva mesiace rozculovala moja, kym som prisla na to co sa stalo, ziadna avivaz nevonala.. :DDD a teraz hocico co tam nalejem = lebo aktualen mam obdobie = minut treba vsetko co mam.
@simona_11 mne táto vonia najviac https://www.ifresh.sk/donaskake/shop/avivaz-len...
@simca06022011 často ju čistim, ocot a 90°
nie je to avivaz, ale mne najviac vonia tento parfum do prania
https://www.mojadm.sk/herbow-avivaz-s-parfumom-...
tesori tyrkysove mam tiez a tiez ok, ale casto kupujem úraci gel savo a ten nepotrebuje ziadnu avivaz, alebo praci gel z Lidlu s marseillskym mydlom a tam tiez nedavam ziadnu avivaz
https://www.drmax.sk/chanteclair-gel-muschio-bi... a ani pri tomto pracom gele som nepouzivala avivaz, tiez vonia krasne jemne
@cacianka tak ocot si do pracky nelejem a ani mi to nepomohlo. Mne zapchal prasok (klasicky), na ktory som naivne presla, lebo vraj gely zanasaju pracku, nieco kade ten prach/avivaz do bubna idu... Popravde pracku som pouzivala s gelmi viac ako 10rokov a nikdy nebola taka zaondiata ako teraz po pol roku s praskami a to ju cistim pravidelne na komplet :D
@simca06022011 ocot pridávam takmer do každého prania, cca 1dcl, len odlejem z fľaše, keď nezabudnem
@wishes
Lenor orchid ❤️