Aviváž, ktorá nádherné vonia

simona_11
6. jan 2025

Prosím inšpirujte ma, napíšte ktorá avivaz najviac vonia vám na prádle. (nemám na mysli oleje do prania, pytam sa na obyčajnú avivaž). Ďakujeme

zuzuzv
6. jan 2025

Lenor orchid ❤️

kikineska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
6. jan 2025

Softlan zelený a modrý

veronika2316
6. jan 2025

Cocolino kokosové, ja inak používam aviváže z dedry ale už mi neprídu také intenzívne ako kedysi

slavomira236
6. jan 2025

@simona_11 ja mam najradsej klasika svetlo modre cocolino a modry kuchelwaich. Ale male flase tie litrove mi tak nevonaju. Teraz som kupila gel na pranie savo jarna sviezost ten vonia pekne aj bez avivaze

kavasmliekom
6. jan 2025

Őrnek jasmin a cotton... A tesori sivé

polovnicka92
6. jan 2025

Ja používam tieto uz dlhší čas 🙂

simca06022011
6. jan 2025

mne sa velmi paci tesori tyrkysove = Ayurveda, ale neviem, ja nemam pocit ze mi pradlo v skrini od toho vonia :D inak cocolino som teraz kupila = klasiak modre fresh&soft a sensitive biele. Ale aj to Tiara FLower vyrazne vonia, len uz som ho mala kedysi dost..
A ak ma niekto rad taku mydlovu, cistu vonu, tak toto je vec :D https://www.drogeriafrane.sk/talianske-avivaze/...
Ine mali tiez dobre (Fabullose levandulova = alebo tak nejak sa volala = ta uz tam v ponuke nie je...ale brutalne dobre vonala). Ja si tam vzdy na skusku poobjeednavam aj take veci, co nepoznam a skusam.

blancheporte
6. jan 2025

@simona_11 používam od Dedry Pulipido. Za mňa super

cacianka
6. jan 2025

@simca06022011 Fabuloso konvalinka, milovala som ho, ale pos.rali výrobu, robia iba jarný kvet ale predávali ho s obrázkom konvalinky. Bolo ho dostať aj u nás, aj z Talianska som si priniesla, ale už nie je. Pre východný trh ho palmoliv vyrába pod názvom softlan.

simca06022011
6. jan 2025

@cacianka inak aj sa mi zdalo, ze sa tam nieco zmenilo.. posledne som skusila fabulosso inu vonu a to bolo ee... softlan mi nevonia, ale napr sestra modry softlan kupuje na hektolitre :DDD
inak ja zvycajne taketo veci nakupujem v zahranici, donesiem si co u nas nie je :D vzdy daco najdem.

cacianka
6. jan 2025

@simca06022011 mi do zahraničia toľko necestujeme, a aviváž som aj zabudla pozrieť (Thadsos, Cyprus), aj váha kufra je limitovaná. Z Chorvátska doniesla kolegyňa Ornel či tak nejako, vonal nadherne... Ale koho môžem otravovať aby mi trepal z cudziny litre aviváže?! Mužov kamoš vozí z Nemecka prací gél a priniesol aj softlan zelený a modrý , vonia lepšie ako predávaný u nás. Kamoška ho doniesla už aj z Rakúska, v akcii keď bol.
Inak si kupujem aj olej v Aktion, je super, dám trošku obyčajnú aviváž Tesco značka za pár šupov a tento
Výborná aviváž je aj Lidlu, mama kupuje iba ten, a prádlo jej na terase krásne vonia čistotou

hlubik
6. jan 2025

@simona_11 tesori

keiko33
6. jan 2025

Aviváž nepoužívam, no teraz som kúpila Ariel s lenorom a to prádlo krásne vonia a dosť dlho. Posteľné aj po týždni ešte cítim.

hankab
6. jan 2025

@hlubik tiez sme ich pouzivali vyse roka a na zaciatku som z nich bola strasne nadsena, dokonca kolegyne v praci pocas porady sa ma pytali v com periem, ze to strasne dobre vonia. No po tom roku pouzivania sa nam akosi “vyvonali”, netusim cim to bolo a uz sme ich necitili ani cerstvo po doprati, pricom na zaciatku nam z nich vonal cely dom aj 2 dni. Mozno si len nos zvykol na tu vonu a uz ju neregistruje.

lucinka12356
6. jan 2025

Chorvátska aviváž Violeta, majú ju aj v 101

simca06022011
6. jan 2025

@cacianka a vela spravi aj pracka :DDD mna teraz dva mesiace rozculovala moja, kym som prisla na to co sa stalo, ziadna avivaz nevonala.. :DDD a teraz hocico co tam nalejem = lebo aktualen mam obdobie = minut treba vsetko co mam.

cacianka
6. jan 2025

@simca06022011 často ju čistim, ocot a 90°

zuzana76
6. jan 2025

nie je to avivaz, ale mne najviac vonia tento parfum do prania
https://www.mojadm.sk/herbow-avivaz-s-parfumom-...

zuzana76
6. jan 2025

tesori tyrkysove mam tiez a tiez ok, ale casto kupujem úraci gel savo a ten nepotrebuje ziadnu avivaz, alebo praci gel z Lidlu s marseillskym mydlom a tam tiez nedavam ziadnu avivaz

zuzana76
6. jan 2025

https://www.drmax.sk/chanteclair-gel-muschio-bi... a ani pri tomto pracom gele som nepouzivala avivaz, tiez vonia krasne jemne

wishes
6. jan 2025

@cacianka ten ocot si naliala priamo do bubna, alebo do zasobnikov? 🙂

cacianka
6. jan 2025

@wishes rovno do bubna, do zásobníka nevojde liter.
Zásobník čistim vybratý, wc gélom a starou zubnou kefkou

simca06022011
Včera o 06:10

@cacianka tak ocot si do pracky nelejem a ani mi to nepomohlo. Mne zapchal prasok (klasicky), na ktory som naivne presla, lebo vraj gely zanasaju pracku, nieco kade ten prach/avivaz do bubna idu... Popravde pracku som pouzivala s gelmi viac ako 10rokov a nikdy nebola taka zaondiata ako teraz po pol roku s praskami a to ju cistim pravidelne na komplet :D

cacianka
Včera o 06:29

@simca06022011 ocot pridávam takmer do každého prania, cca 1dcl, len odlejem z fľaše, keď nezabudnem
@wishes