Ahojte, prosím ktorý prášok najviac používate?
Najviac Formil gel
Robím si sama gel na pranie.
Ariel kapsule, Surf gel na pranie, sypký prášok aký prvý chytím.
Persil alebo Ariel kapsuly.
Momentálne mám z kauflandu ani neviem názov, 5e stal a veľmi pekne vonia a aj vy perie vsetko.
Persil alebo Ariel ale prášok nie kapsuly.
Savo gel
Vacsinou tekuty ariel, nie kapsule, z tych sa mi syn vyhadzal.
Dlho som používala Savo gél. Teraz používam Ariel gel a na čierne Perwoll gél.
Väčšinou Ariel alebo persil ale nie od nás z obchodu, kamoš nosí z Nemecka, cítiť ten rozdiel
Aký natrafíme v akcii .
Menej ako 0,15 € na praciu dávku.
Surf, formil, Ariel, Tesco...
Mam muza atopika,vela pracich prostriedkov mu robilo zle. A ku podivu obycajne kapsuly k-classic aoebo z dm denkmit mu nevadia. Tak kuoujem tie
Ariel.
No ja len jemné pracie gély kôli alergií.
Na pletene veci - perwoll svetloruzovy
na cierne veci - perwoll cierny renew
na biele veci - ariel gél mountain spring
na farebne klasicke tricka rifle atd - ariel colour kapsule
ak idem cistit nieco co je velmi znecistene , flakate, tak este pridam do bubna ariel prasok na skrvny
Pouzivam DMkove, aj prasok aj tekute. Najviac sa osvedcili a to som kupovala aj rakuske a kadejake 🤷♀️
Na farebné Ariel, na detské persil, na vlnu a biele dmkove
vsetko z DM ich znacky - ziadny ariel ani persil, my sme z tychto dvoch mali pravidelne cela rodina po celom tele alergiu, vyrazky alebo co to bolo - dodnes mam v obchode zihlavku, len ked prejdem okolo 🙂 A ziadne kapsule - ked vidim zbytocny plast na tej malej kapsulke, nerozumiem, ako toto mohol nejaky deboš schvalit a pritom zakazat slamky atd
Moje deti su strasni spinduri 🙂 🙂 , tak je jedine Ariel alebo Persil- take tie silnejsie, na skvrny 🙂
Včera som prala biele tričko od cvikly🤦🏻♀️
Vyšlo to s DM práškom
Sodasan prasok
@lenkahvh a co teda konkretne od denkmt
pouzivas ?
Baby a nevychadza drahsie denkmit ? Niekedy mam pocit ze maju male balenia ale celkovo vychadzaju drahsie,ako keby mam kupit napr velke balenie persilu v akcii
Persil NON Bio prasok.
Jeleň - mydlove vločky, Tierra Verde prací gél, perkarbonat sodny a zlcove mydlo. Na superflak lokálne vanish
@reddflowerlife denkmit v sacku zelenom prach na biele, bledomodry gel na funkcne veci, daky fialovy gel na farebne - tieto tocim roky dokola
Takisto denkmit
Aj prášok aj koncentrát gel...stačí malé množstvo do pračky
Pracie pásiky