Žienky aký máte názor na pracie prostriedky denkmit alebo máte nejaké vlastne skúsenosti ? Už dlhšie zvazujem kúpu
Už pár rokov ich používam. Na biele, farebné, čierne, vlna, športové atď
Ja som spokojna.
Spokojnost
Spokojnosť 😄
Ja mám prášky aj na biele a aj na farebne. Podľa mna pecka. Pred tým som mala surf s ním som bola nenormálne spokojná a dlho som hľadala nejakú adekvátnu náhradu až mi mama poradila toto. A super.
Používam sypký prášok na biele a farebné. Ten na biele je najlepšie, čo som doteraz vyskúšala. Tiež používam tekutý na športové oblečenie. So všetkými som spokojná. Všetky sú porovnateľné s drahými prostriedkami. Tiež používam obrúsky do prania.
Kupujem kapsule a som spokojna
Pokým nevyskúšas nevieš, názory ľudí sú rôzne ja som mala z dm za mňa nič moc, napríklad niekto brutálne chváli z Lidla prach, tak za mňa otrasny smrad ako prádlo oprate v jari, za mňa odporucam len Ariel alebo Persil a to som skúšala kadečo, ale ja som teda náročná 😂
Ja som tehotná -začiatok 3.trimestra- a vadia mi pachy bielizne tak som hladala neparfumovane a zrovna táto značka to ma. Inú som nenašla a prášok na pranie perie dobre a tu avivaz budem zrejme pouzivat asi navždy pretože prádlo síce nevonia (pre mňa chvalabohu) ale zato tak mäkké prádlo som nikdy nemala. Takže odporúčam
@kikusenka1 ktoru avivaz myslis prosim?
S kapsulami som nebola spokojna
@kikusenka1 dakujem 🙂
Za mna nič moc. V porovnaní s Ariel...mam na biele a na farebné a nemôžem tú mini krabicu minúť. Periem v nich už len kúpelňové koberčeky ✌️
@lindus_esterka vyskúšaj, ja som spokojna. Keď ju ovonias ma taky divný pach akoby lieh ale na prádle nie je cítiť nic
ja som veľmi spokojná. Kupujem na čierne ale biele prádlo. Príjemne jemne vonia bez avivážu a čierne oblečenie ostáva čierne. Na biele prádlo som tiež spokojná - primiešavam do toho oxi prášok od Pink stuff a spokojnosť
Nechápem síce prečo anonym, ale ok. Sú fajn, aj prach na pranie, aj kapsule, aj vôňa, aj cena.