Ahojte, zaujímalo by ma akú máte zásobu pracieho prostriedku? Totiž, svokra ma práve dnes sprdla, že čo som to za ženu, ak nemám zásobu na rok.
Svokre šibe? 🤣🤣🤣🤣 načo mat zapratany byť keď sú obchody na každom rohu? Neblázni...zásobu mam tak na týždeň, vzdy kupim jedno balenie, nikdy nie viac.
Tak, určite nepočítam, na akú dobu mi vydržia pracie gély. Aktuálne mám síce zásobu na pár mesiacov, ale určite nie na rok.
😂😂😂 tak ked zije v jaskyni a obchody v jej svete este neexistuju, tak nech si robi zasoby aj na pol storocia.
Ja mam aktualne otvorenu krabicu s kapsulami, kde mas este asi tak 5 kusov. Takze nie, nemam zasobu. Mam aktualne tvorene pouzivane balenie.
Mam otvorene balenie a ked som pod jednou tretinou, tak kupim nove. Naco zasoby? Ide nejaka praskova kriza ci co?
Tak isto len jednu fľašu :D ..ale chcem ich mať viacej lebo potom mám stres že nebude v čom prať 😂😂
Svokra žije ešte v socializme, keď ničoho nebolo.
Predpokladám, že v špajzi ma aspoň 20 kíl cukru a 30 kg roznej múky a cestovín.😁
Tak ja mam zásobu pracích prostriedkov na niekoľko mesiacov. Vzdy sa niečo kúpi a hlavne vtedy, keď je nejaká zľava na to 😁
😅😅😅... práve som si kávou ofľusala displej 🙈.
Keďže nerobím zásobu ničoho, fakt nikdy ničoho, ani prášku... vždý mám doma 1 uni gél, 1 prach na biele, 1 prach na farebné. Vsio 😅.
Nemám zásobu ničoho. Ani cukru, ani múky, ani droždia, ani toaletaku, ani pracieho prášku. Obchody sú nonstop otvorené a plne. Čo treba, kúpim. Ale ja preto, lebo neznášam preplnené regály a zásoby toaletaku na skrini v spálni😆
ale please, je snad jedno, co hovori svokra. Dolezite je, co vyhovuje tebe.
Ja mam zasoby velmi rada, pretoze neoblubujem chodenie do obchodu, zvykla som si vsetko nakupovat online este pocas covidu. Vidi ss mi aj, ze online je to lacnejsie jak v nejakom kamennom obchode. Vzdy kupim viac baleni, lebo inflacia a inflacia. Drzim sa hesla, ze dnesnych 20€ je viac ako bude z 20€ o pol roka. A vacsie balenie je vzdy lacnejsie ako male.
Kupujem, ked mam niecoho uz posledne velke balenie, to aj mesiac hladam, aka akcia kde a na zaklade toho kupim pocet baleni podla aktualneho rozpoctu. Napr tabliet do umyvacky mam zasobu na rok. Detto curaprox kefky pre syna, este na zaciatku jula sa dali kupit za 3,50 a pozeram tento tyzden, uz v tom istom obchode skoro o euro drahsie. Vlani v lete boli v bille v akcii pampersky za 17c/ks, co je teraz smiesna suma.
Samozrejme, mam zasobu len toho, co naozaj potrebujem a spada do sekcie trvanliva vec. Sampony, sprchove gely, konzervy, mlieko, maslo do mraziaka...
Svokra žije ešte v minulosti, keď všetkého bolo nedostatok. Ty si úplne normálna. Takže jedným uchom dnu a druhým von.
Keď Ti povie takúto múdrosť, maj prichystanu odpoved: Áno, som zlá žena. A široký úsmev.
Z nicoho nemam doma zasobu na rok. Asi ani na pol roka.
Nie... rok je dlhá doba.. zbytočne zapratané. Svokra prišla ako štátna kontrola? Je to tvoja domácnosť a urobíš si tak, ako uznáš za vhodné. Je to tvoja vec a jej zbytočná starosť
Ona žije ešte v časoch keď sa robili zásoby,lebo v obchode nebolo toľko tovaru
Ja by som jej povedala vidíte kto nemá v hlave ma v nohách! Tak urobím čosi pre zdravie a prejdem sa do drogérie.
Alebo vidíte dobre že ešte hovoríte tak by ste mohli prispieť aspoň pendou a takoj utekám kúpiť 😉
Skús to všetko otočiť na srandu a to svokru vytočí ešte viac.
nerobime zasoby nicoho, ked nahodou dojde, tak v ten den neperiem a idem kupit
Nemam zasoby,mam jeden otvoreny a dalsi kupim, ked prvy je skoro prazdny alebo ked nadabim na akciu...
Ja som pred dovolenkou upratovala a zistila som, že asi nebude dosť na špinavé prádlo z dovolenky 😂 však nech ti donesie, keď ju to trápi
1 otvoreny + 1 novy, v AT bola akcia 2 v 1. Zasoby nemam. Zubnu pastu napr do zasoby +1 vzdy mam lebo pouzivam speci druh a nie vzdy maju
Nemám zásoby, kúpim flasdu alebo krabicu veľkú prachu keď je v akcii a keď dochádza tak kúpim novu
Nemam. A teda hlavne, moja svokra ani nevie, kde a aky mam prasok a ani ju to nezaujíma
Dobreee 😂 mavam jedno otvorene vrecko dospelackeho prasku a jedno detske, ked vidim ze mam uz len na zopar prani dokupim
Za mna primeranu, mam ho dost na to, aby som par mesiacov vydrzala v pripade enormneho zdrazenia. Avivaz nepouzivam. davam tie Lenor vonave gulicky /tych mam zasobu, lebo som narazila na vypredaj a boli za polovicku/, prasok mam vzdy 1 do zasoby ale zalezi od toho, ci je dobra akcia. Kapsule som prestala pouzivat, lebo nie su uplne kompatibilne s mojou prackou /strasne zle sa rozpustaju/, cize tam miniem nejakych 5-6 este co mam a uz budem len na tekutych a klasickych praskoch.
Mám jeden otvorený, keď je takmer prázdny kúpim nový. Nerobím si zásoby prášku, aj keby zdražel, to že mám jeden lacnejší doma ma “ z biedy nevytrhne”. Kto ráta každý cent, tak možno mu to nejak pomôže, neviem.
@muchotrafka298 Tie kapsule mi poradila kamoška, tiež som zistila že sa nerozpúšťajú v pračke. Nekupujem už.
@isis234 vies co, ja som vyskusala Ariel, Persil, slovenske ,rakuske a furt mi tam ostavaju na obleceni jak to vyberiem take ako "kusky sopla". A strasne ma to stve oberat z toho opraneho, tak kaslem na to. Ja mam starsiu pracku, mozno to bude aj tym.
Ja mám drogériu cez 3 ulice, takže niekedy zistím, že mám na dne a idem kúpiť prášok nech môžem prat🙂svokra je stará škola vtedy bolo treba ako správna gazdinka mať zásoby ja to nerobim
@muchotrafka298 mne z nich smrdela pračka. Keď som čistila a vypustila vodu, z dola, bol tam vždy kúsok maglajzu farebného. Lepší je gel a občas i prášok dávam
Jednu otvorenu flasu gelu a ked je tak pod polovicou kupim dalsiu. Okrem toho este dva gely na biele a jemne pradlo, ale tie su otvorene uz straaaasne dlho.