Ahojte, 🙂
chcela by som sa spýtať, akú ste zvyknuté používať dezinkciu do prania. Ja používam práškový Sanytol, ale chcela by som vyskúšať aj niečo iné 🙂.
Ďakujem 🙂
@simsalabim Tú myslíš, čo je ako dezinfekčná aviváž ?
Klasickú aviváž tým pádom nedávaš ?
Zvykla som dávať tu z dm denkmit ale uz nekupujem
@laurika999 tekutý Dettol, ale len na športové oblečenie a výstroj.
@laurika999 aky zmysel ma dezinfekcia do prania? plienky vyvaras, kapesniky detto a ak koli spodnemu pradlu mas obavy, lebo ich chces prat na 40', tak pridaj lyzicu zmakcovacej soli, potom v spojeni s pracim praskom tam uz neprezije nic.
@egonsk skrátka mám záujem si pridávať dezinfekciu do prádla a nie zmäkčovaciu soľ.
Perkarbonat sodny
@laurika999 ale to vies, ze sol dezinfikuje, ze? ... a inak perkarbonat pri prani na 60'c a vyssie funguje tiez a vycisti ti flaky...
@laurika999 žiadnu. Načo?
@egonsk Viem, ale mám záujem používať dezinfekciu.
Ja davam Sanytol, ale tekuty. Pouzivam to na vecicky maleho syna, plienky urcite nedavam vyvarat. 🤦♀️
Avivaz na jeho veci nepouzivam.
@laurika999 Ziadnu.
Ja dávam občas ocot 😁
@laurika999 ja dávam tiež tu dezinfekčnú aviváž z dmka, predtým som používala tekutý sanytol. Ja ju používam preto lebo tam periem aj naše pracovné oblečenia, a syn má ekzém čiže keď operiem naše potom vždy pridám toto k detskému oblečeniu.
ziadnu, sice mam sanytol, ale to pouzivam len vynimocne.
Žiadnu,
Ziadnu? Naco preboha. Pouzivam praci prostriedok.
@amelia87 mám z Nemecka. Ale určite kúpiš alternatívu
https://www.mojadm.sk/sanytol-dezinfekcny-prost...
https://www.mojadm.sk/denkmit-dezinfekcna-aviva...
@laurika999 namiesto avivazu ocot. Snažím sa prať bez zbytočnej chémie...
@laurika999 Ziadnu. Je to len modna reklama. Cim menej chemie, tym lepsie, pre moju kozu aj pre planetu.
@andreatytler v podstate suhlasim, ale ta dezinfekcia je dobra vec v priapde sportovych veci, ktore radi prijimaju pachy a peru sa na nizsich teplotach. Pouzivam ju v podstate iba vtedy.
@shee11 viesco neni to take tazke vygooglit, ale nech to je pekne po kope v ramci diskusie. TAED moze mat podobu bielych ale aj modrych granuliek, aktivuje perkarbonat pri nizsich teplotach. Zamiesas ho v zodpovedajucom pomere k perkarbonatu a ked peries na nizsich teplotach pridavas zmes.
@laurika999 z DM a ked je akcia na Sanytol tak Sanytol
Tekutý Sanytol, dávam ho do každého prania, lebo sa mi veľmi páči, ako po ňom vonia prádlo, taká vôňa čistoty 🙂
Tekutý Sanytol. Ale ja to dávam len na psovske a mačacie deky a pelechy, na naše prádlo nie. A aj na tie psovske kvôli tomu, že to je jediný prípravok, ktorý odstráni aj pach a ani keď je chvíľu ta vec odložená, tak nezatuchne, inak mi je tie veci po zveroch po čase cítiť.
@laurika999 z DM ich vlastnu znacku. Tekutu.