Akú aviváž alebo prášok používate, keď periete pre bábätka?

30. okt 2024

Ahojte mamičky,
Akú avivaz alebo prášok používate keď periete pre bábätka?

btus
30. okt 2024

sensitiv- ariel, persil, bupi...... určené pre malé bábätká

zuzkacik4
30. okt 2024

Ja kym boli babatka, tak Lovelu,..a ked zacali prikrmy, tak som presla na Persil sensitive...avivaz som zacala pouzivat az niekedy po roku, ale tiez s oznacenim sensitive... u mna "vyhral" Lenor, ten pre mna vonal najkrajsie

janetinka27
30. okt 2024

Ahoj,pouzivam lovelu na biele a lovelu na farebne.periem v nej vsetko,aj nase veci,uteraky,obliecky
Ziskala som naspat svoj cuch, citim vone,ktore som necitila uz davno,mala som otupeny nos
Avivaz nepouzivam

really8
30. okt 2024

Lovelu. Avivaz som prestala davat aj nam. Chemia ktoru v zivote nepotrebujem

gleep1
30. okt 2024

Frosch práci gél pre bábätko a frosch máchadlo pradla

selest
30. okt 2024

Iba lovelu

simona92101
30. okt 2024

Lovela mi strasne smrdela,takze Persil alebo Ariel sensitive,a bud Biele Cocolinoalebo Silan Sensitive

cafelatte
30. okt 2024

Dlhe roky lovelu a konečne sa mi podarilo prejsť na eko pranie bez chémie a avivaze.

lienka_anulienka
30. okt 2024

Lovela a cocolino 🙂

tehotna40
30. okt 2024

Lovela, bupi ,mali sme už aj chicco ale od nich sa mi zdajú tie avivaze príliš aromatické pre babatka.

elis248
30. okt 2024

Lovela a Bupi. Viac som bola spokojná s Bupi. Po Lovele sa mi zdalo to oblečenie tvrdé. Aviváž nepoužívam, zbytočne zanáša práčku.

autor
30. okt 2024

Ďakujem vám ☺️

zaphyra
30. okt 2024

Pouzivala som slaboruzovy denk mit a presla som na ariel sensitive, namiesto avivaze od zaciatku dezinfekciu do prania sanytol.

lenik98
30. okt 2024

Prášok si síce vyrábam sama ale aviváž je podľa mňa naj lenor biely pre bábätká. 🥰