Ahojte prosím potrebujem súrne nejaký účinný prostriedok mám vyliata olej na dlažbe a ničím sa mi toho nejde zbaviť ťahá sa mi to po celej kuchyni a obývačke ďakujem za každú radu
aka je dlazba?
inak vseobecne olej dobre rozpusta jar a horuca voda.
este mi napadlo, mam aj Cif na mastnotu a ten tiez vselico zvladne,
cistiaci prasok tiez, len tam treba dat pozor, ma tendenciu hladke maksie povrchy doskriabat. a teda tekuty je sice jemnejsi, ale mam pocit, ze je o dost jemnejsi orpoti minulosti, kedysi bol tekuty Cif taky akoby prasok s tekutinou - taky kremovy, ale bol trosku drsny. no teraz je strasne hladky a riedky. uplne nanic.
Jar v horucej vode a k tomu ocot. Najprv len tam, kde je to mastne, aby si to nerozotrierala este viac
@fairyy moju drhnem octom casto, asi mam inu kvalitu
@mk1111111111 no aj ja som drhla este na byte a potom sme sa prestahovali a ocot mi vyzral farbu... ma skoro porazilo
@mk1111111111 nesuvisi to tak s kvalitou ako typom dlazby
@wade ved pisem, ina kvalita- nenasiakava. Nepisem, ze moja je kvalitnejsia
@mk1111111111 tak som to nemyslel, len ze su rozne typy. Ale tu moju mam niekedy chut zubami vytrhat. Vsetko je na nej vidno.
@domca261992 este sa mi to nestalo, ale asi by som.na to sla parnym cisticom ...resp niecim teplym a potom pretrela niecim extra savym ...a teraz si pockam na dalsie komentare, ci by som na to sla aspon kusok spravne 😅