Ako vyčistiť filter v práčke?

katka3212
10. jún 2024

Dobrý deň, ako mám vycistit filter v práčke, práčka mi prestala prať 10 mín pred koncom a nechce to ist ďalej, pokiaľ nevyčistim filter. No keď ho idem vybrať, tak sa mi leje voda , strašne veľa vody že sa to nedá - ako by sa celá práčka vypúšťala .

Na konci musím zapnúť este program na 25min a vtedy sa mi skončí pranie. No ja sa nemôžem pohnúť ďalej, a nedá sa to vycistit lebo to strašne tečie . Niejake rady ?

basulaak
10. jún 2024

@katka3212 ja roztrhnem pampersku a podlozim tesne pod uzaver filtra aby nenapucali parkety a nizky plech na pecenie podlozim a don tiez pampersku aby nasala vsetku vodu ak by jej bolo moc. Takto som cistila pred tyzdnom a vsetko ok.

rude_baby
10. jún 2024

Najprv vypusti vodu cez hadičku pri filtri až potom otvor filter

katka3212
autor
10. jún 2024

@basulaak skúsila som dať ten plech, ale to by som ich musela dať 20. Strašne veľa vody tečie a nechce prestat

katka3212
autor
10. jún 2024

@rude_baby nemám tam hadicku, len taký biely filter s kt.ked krútim tak vyteká voda. Čím viac krútim tak to ide silnejšie, a do nekonečna.

viestta
10. jún 2024

@katka3212 Vypusti vodu z pracky cez vypustaciu hadicu. Vsak je jasne, ze sa ti leje voda z filtra, ked ju pracka nevypustila. Odmontovat hadicu z prackoveho sifonu, polozit ju do lavora a postupne vypustat. Vsetko nevypustis, ale ostane ti v pracke len malo vody, ktoru zachytis do handier