Ahojte. Naozaj neznášam umývať podlahy handrou a mopom. Nemáte nejakú vychytávku? Nejaký prístroj alebo čo ja viem čo ešte existuje? 😄
Už mop je vychytavka, ako jednoduchšie by si to ešte chcela?
Ja pamätám sudruzky upratovačky, ako zmyvali podlahu v škole, navinutie hnusnej handry na znetak s chlpmi... 😄
Inak ja nám mop taky bezdotykový, prepláchnem vo vedre a vyzmyka sa to v priehradke vtlačením tam. Ohromný vynález, sú to také mopove handry s cvockami.
Vileda je parada 😉
Swiffer ale mop aj tak cisti najlepsie.
Táto otázka padla v dobe,keď existujú mopy,ktorých sa netreba ani dotknúť,zmykas ich nohou,alebo jedným pohybom zápästia.A v dobe,keď nám po dome behajú automatické mopy,vysávače a kosačky😂
Ja mám vysávač 2v 1 , dole dávaš nasadu s vodou plus handrička prilepena ,vysávaš a zároveň zmyvaš ,keď sa mi nechce s mopom je to pomoc celkovo
@victory7897
Pošleš mi Prosim aký je to vysávač? 🥰 kľudne screenshot
@martinkatinka ktorý vileda
@miadi máte ho? A je dobrý? 🙂)
@lenuska9999 máte ho? A ktorý je dobrý?
Dobry mop je to najlepsie co vymysleli. Alebo potom parny vysavac, len to uz je v trojcifernych sumach
@viestta a vy ktorý odporúčate? 🙂)
nmam ziadny, 350€ som nebola ochotna investovat. Mam obycajnu strapcovu viledu so zmykacim vedrom
Mame je dobry len Musis stale kupovat tie cistiace vlozky alebo ako to nazvat. Je to rychlejsie ako s mopom raz dva.. na lino a dlazbu super ale na drevenej podlahe mam na boso lepsi pocit ked je umyta mopom . Vizualne to vyzera rovnako ciste,
@miadi a kupujete ich cez net alebo sa dá aj niekde v predajni? 🙂)
Robotický mop a vysávač, 2 v 1, spokojnost
prvé čo som našla som fotila, ale je určite aj lacnejší ako tu na Kaufland stránke
@miadi a neprijde ti, ze ty mokre nic nevydrzi? Mi to totiz vzdycky vyjde tak na jeden pokoj a pak musim menit, coz se mi na dome dost prodrazi 😅 tak pouzivam jen do koupelky. Po swiffer prachovce byl mop docela zklamanim.
@bluemoon24 Ja nemam tie mokre tie mà svokor a to ked unho umyvam tak mrte vela ich miniem . Ja mam take suche a strieka vodu z nadrzky z tyce
@miadi aha, nevedela jsem ze existuje vice typu swiffer mopu 🤦🏻♀️ obabrala jsem se :D
Mam iromba combo ale aj tak si najlepšie umyjem normálne s mopom, mam pocit väčšej čistoty aj keď na oko je to umyté rovnako 🤷♀️
Mam viledu 1.2 spray, nadrzka v rucke, mechanicky sprej, handra na spodu sa len vymeni a preperie. Na nejake vacsie cistenie to nie je, ale na kazdodennu udrzbu super.
Mali sme ešte v rodičovskom taký z Lidlu. Bielo zelený. Bol dobrý, nenechával podlahu veľmi mokrú, naozaj len parou prešiel. Teraz mám tyčový vysávač Sencor All in one, je k tomu ešte taký vysávač na mokré umývanie, ale veľmi s ním nie som spokojná a to som zaň dala 400 eur.
A prečo umývaš handrou a mopom? Ja mám robotický vysávač s mopom, ale používam ho len ako vysávač. Povysáva, potom zoberiem mop, má návlek, čiže žiadna handra, a za pár minút zotriem podlahy, nevidím v tom žiadny problém.
Parný mop