Dieta je kazdu noc cele dostipane, prve mi napadli odpudzovace do zasuvky ale nechcem moc chemiu. Neviem ako sa ich setrne zbavit aby mi dieta nebudili,nestipali celu noc. Dakujem za rady.
Raid má edíciu Family, pre deti od 6mes, absolútne to necítiť (ako ostatné), nuž, ale chémia to je, ale aspoň som sa vyspala, mali sme to tiež neúnosné, a snažila som sa to zapínať pred spánkom, nie počas
A éterický olej skúsiť? Do difuzéra?napríklad levanduľový
Vyzabijat, a potom sietky na okna. Nic ine ti nepomoze.
Mne sa osvedcilo dat odparovac do miestnosti, kde sa spi, cez den, hned ako ich opustime. Vecer ich vypnut a dobre dokoran povyvetravat (samozrejme sietky v oknach, lebo komare su aktivne najma pri strmievani).
Siet na okna a pocas dna dat do zasuvky Raid a zavriet dvere. Potom vecer vytiahnut, vyvetrat a ist spat.
ked som bola decko, ziadan chemia sa na komare nepouzivala, vyzabijali sa.
@majamat lenze to boli este klasicke hlupe a pomale komare, tie terajsie su fakt neskutocne prefikane a rychle, takze boj s nimi je narocny. Tiez som vzdy porobil flaky na stenach kazdy vecer a spal pokojne celu noc, teraz bez vandala v zasuvke sa ani nevyspim, ake utoky zacnu robit v noci. A to mam sietky na oknach a spalnove dvere do domu mam prakticky cely den zavrete.
Mna skor tento rok velmi prekvapuje akou rychlostou dokazu lietat, to si realne nepamatam zeby take kedysi boli. A este casto utocia na tvar, nechapem preco - aj pocas rozpravania, alebo jedenia.
Sieťky a keď sa zotmie zapal v izbe sviečku.Ako sa vám dostanú dnu
@egonsk proti flakom na stenach odporucam tu elektricku raketu na zabijanie hmyzu. Je to genialna vec.
@simsalabim v kuchyni beham s jednoduchou mucholapkou (tvar dlane) a tiez je ok, ale oni v sekunde preletia celu miestnost, neskutocne rychlo vedia utiect a schovat sa za chladnicky, pod sedacku, alebo stol. Ale tam je celkom solidna uspesnost a flaky ma netrapia, mam umyvatelne steny. Ale v spalni su cely den schovany za skrinami asi, lebo nikdy ziadneho nevidiet, ale medzi polnocou az 2 hod. rano zacnu utoky a to fakt keby som nakameroval, tak by niekto pomyslel, ze su niecim nadopovani 😁😁😁
@egonsk ta raketa je skvela aj v tom, ze ked sedia na stene, nezaregistruju ju. A neurobi to skvrny. Moj manzel po jej kupe s nou chodil po zahrade s usmevom maleho chlapca a zabijal osy 🤣
Taketo cosi https://www.nay.sk/arkas-904192-mucholapka-na-b...
@simsalabim tu radost si viem velmi zivo predstavit 😁
teda mozno aj maju nejaky mozog, neviem, ale t´nemaju dostatocne rozvinute myslenie.
Sietky na okna.