Ja fakt neviem už riady umyjem navarim atď ale vysávať alebo umývať sa nejdem donútiť častejšie ako 1 za týždeň
A preco by si musela vysavat a umyvat viac ako raz za tyzden?
@anjelicek26 v kúpeľni nie je pre mňa čo upratovať lebo sa prerába a záchod si každý umyje po sebe
@vanilkovazmrzka mne to stále mama hovorí že to mám robiť každý deň
A pranie tiež nie je nejaká extra činnosť pre mňa.. hodín do práčky dám tam prášok a aviváž a vybavené a len povesiam
Mama je chora. Vysavaj uplne kludne raz za tyzden. Ked obcas niekde v kute uvidis prach alebo vlasy tak to pober vysavacom ale urcite nemusis pucovat byt kazdy den.
@vanilkovazmrzka vďaka za podporu 🫶
@vanilkovazmrzka no neviem ja nepovysavam 1 deň a už ma ide šľak trafiť ja proste musím každý den vysávať aj vytriet veď stále sa robí prach alebo v kuchyni keď sa vari a narobí sa bordel a tá predstava že týždeň nepovysavam a nepozmyvam no fuj
@carolinaherr nám sa prach tak veľa netvorí a kuchyňu zametam raz denne keď umyjem riady
@carolinaherr
Raz za týždeň úplne stačí ak nemáš domáce zvieratá, nechodíte doma v topánkach alebo deti každých 5 minút niečo vyleju. Domácnosť má slúžiť nám nie my jej.
@januska12323 máme 2 mačky ale bezsrrste
Ja som na seba extrémne hrdá, keď mám aspoň raz za týždeń povysávané a zmyté. Sme traja veľkáči , čistotní, zver nemáme . Ani do budúcna to neplánujem inak .
Ani mi nenapadne vysavat kazdy deň, robim to 1x tyždenne, cely tyzden sme v praci, syn v skole, doma sme len vecer a to urcite nezabijem čas upratovanim...kazdy nech si robí ako mu to vyhovuje, ja to neplanujem zmenit.
Mne roboticky vysavac vysava denne, kym som ho nemala, nemala som ani psa a upratovali sme cez vikend a raz v strede tyzdna som to este prebehla vysavacom. A kym sme nemali deti, velmi nevarili a vlastne domoc chodili len na vecer, tak 1x tyzdenne.
Nevysavam a nezmyvam kazdy den.
Keby som raz za tyzden sa dostala k upratovaniu, tak mam pocit, ze mame sterilne doma 😀 rozhodne tak casto neupratujem, ved chodime cez tyzden domov maximalne tak spavat
tieto cinnosti treba robit ked mas bordel... ked nemas = neries. Ak prerabate, iste nemate cisto... Inak ja upratujem priebezne kedy treba, ked si to clovek zautomatizuje, je to rychlovka, najviac casu zabera prave "odhodlavanie" sa. len je rozdiel, ked je niekto doma cely den a niekto nie :D
Nevysavam a nezmyvam každý deň a nemáme doma bordel. Veď prakticky celý deň doma ani nikto nie je
Ja vysav dolu kuchyna chodby kazdy den hore spalna obyvacka detske kazdy druhy
Kedze niesu koberce kladila ale plavacka pod postelami deti vidim az prach tak vysavam. Vsak to trva par minut prejdem s vysavacom
Ak nie ste bordeláci, tak stačí aj raz do týždňa.....
@anjelicek26 Čo robíte cez deň, že každí deň treba toľko upratovať? 😂
@sisska96 7 ľudí (1 babatko, co stvornozkuje vsade) a dve mačky.. nič extra robiť nemusíme a upratovat aj tak treba😅
@anjelicek26 Jaj to je jasné, my iba 4 , žiadne zvieratá vo vnútri. Ja s mužom celý deň pracujeme a deti tiež v škole/škôlke, takže jedine duchovia môžu robiť bordel :D
Ja si napríklad pomáham appkou, kde mám zoznam činností v domácnosti, každý deň pár bodov a odškrtávam si ich. Niektoré sa opakujú každý deň, niektoré raz do týždňa... Všetko sa dá nastaviť podľa potreby. Mám z toho dobrý pocit, keď to dodržiavam a všetko má tak určitú pravidelnosť.
https://play.google.com/store/apps/details?id=i...
@michaella24 wauuu ! Tak to musím vyskúšať 😊😀 veľká vďaka
Za málo, mne to veľmi pomohlo zorganizovať si domáce práce 🙂 Takto každý deň po troške voľačo spravím a hneď to ide ľahšie...
@michaella24 presne niečo také potrebujem aj ja 🤭😊
To by som aj ja rád vedel…
@michaella24 v tej appke sú také úlohu na čistenie čo som asi ani nikdy nerobila 😂
@michaella24 Ešte keby tá appka aj za nás poupratovala, tak by to bolo super 😃
Pokial tebe nevadi ten bordel, tak nic nepomoze... neprehanam to s cistotou, ale zmyt a povysavat to je proste kazdovecerna rutina pred spanim (behaju roboty), rovnako prebehnut umyvadla, zotriet vecer sprchu a zachod... ved to je chvilka prace... rovnako v noci este periem, muz prehodi do susicky, nalozi este umyvacku riadu... ved to sa same bez nas proste neurobi... a ja do bordelu rano vstavat nechcem fakt nie...