Ako pustia fľaky od mrkvičky?

11. feb 2024

Mam biele bodycka po malej ale je tam vela zltych flakov asi od mliecka a oranzovych od mrkvicky, broskynky co nejdu vyprat 😒 chcem nech je to pre druhe babatko, ciste ziarivo biele, poradte co s tym 🙏 dakujem

natall113
11. feb 2024

V DM je prášok oxi Power do toho namočiť podľa návodu a všetky fľaky išli dole

autor
11. feb 2024

@natall113 ano? Skusim, dakujem

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hsjdudhdbd
11. feb 2024

Agent uni cistic skvrn z eurony neviem ci poznate kuknite na nete eurona agent hned vam vyskoci ja mam maleho a mal vsetko od cvikle mekvy a ja neviemmod coho kazde body ciste najprv namocik do horucej vody do kybla nasypem ked sa daju ruky strcit preperiem v ruksch a potom trocha sypnem na skvrnu a dam prat a je vsetko prec

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. feb 2024

@hsjdudhdbd pozrem dakujem 😊

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ann092
11. feb 2024

Ja na flaky používam taký gél v spreji od značky Frosh a od Denkmit-soľ na flaky…z tohto komba zisli flaky od mastnej kapustnice z kuchynských utierok… najprv to postriekam sprejom nechám to pôsobiť dlhšie a potom dám do kybľa horúcu vodu s tou soľou a tam to hodím

gabsisi
11. feb 2024

Skúšala som kadečo, ale najjednoduchšie a najefektivnejsi za mňa bolo zapínať práčku hneď po jedle...najmä ked bola mrkva

autor
11. feb 2024

@gabsisi no to aj ja, ale toto uz je asi 3x oprate a uplne zaschnute a bledooranzove, tak treba nieco na take uz uplne zazrate skvrny.

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ayanamirei
11. feb 2024

Na zazrate a zaprate škvrny jedine Savo perex 😁 namočiť na hodinu do kýbla s vlažnou vodou a následne už len vyprať smrad od Sava 👌🏼😉 žiarivo biele veci zaručene.
Btw zdrobneniny používam kľudne aj v obchode, keď sa rozprávam s deťmi, nič zle na tom nevidím -vzdy lepšie ako arogantne nádute nádhery,ktoré sa nevedia ani odzdravit dieťaťu alebo predavačke 😉

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. feb 2024

@ayanamirei nad Perexom som uvazovala aj ja, ale bojim sa kedze to ide pre babatko...

ayanamirei
11. feb 2024

Niet sa čoho báť, vyperes Savom škvrny a potom 2-3x operes buď v ruke alebo práčke v detskom prášku a pohoda. Mám odskúšané

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. feb 2024

@ayanamirei ok, vyskusam na biele. Dakujem pekne 🙃

basska_b
11. feb 2024

Z mojich skusenosti treba opakovane namacat v bielidle a prat dokola. Postupne vybledne... Vanish a Savo mi urobili flaky, asi mi to vytrcalo nad hladinu vody a zaschlo... ale od AmWay mam bielidlo a to nikdy nesklamalo.

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
11. feb 2024

Ja len cisto zo zvedavosti.preco.krmis dieta s.mrkvou a broskynou oblecene v bielom bodycku? ked vies ze to.eate chces odlozit pre druhe?na prikrmy boli urcene speci bodyna alebo podbradniky na total.zasvinenie lebo moje dieta tu.mrkvu plulo a.prskalo na 3.metre.a za dalsie len mala.rada to kolko vrazis do tych skvelych odstranovacov vybielovacov a.rozjasnovacov a co nervov pri tom stratis ked to budes namacat.suchat kefovat prat..
za.to.kupis v tesco 5pack ziarivo bielych fungl novych bodycok pre druhorodeneho potomka.

Skus ten flak zaprat co najskor.potom namocit do vanishu az do casu prania ku praniu samotnemu pridat este nieco na skvrnu prat na vysokej teplote a dlhom programe

stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz