Dobrý deň poraďte prosím vás nejaký šetrný štýl ďakujem
Ked je ta rura velmi zadrbana, tak treba skusit chemiu a potom ju uz len pravidelne utierat po kazdom peceni. Moja zadrbana nie je, tak okrem utierania staci ak v nej tak raz za dva, tri mesiace necham vriet vodu v pekaci pri 100° asi hodinu a potom tu naparenu spinu vytriem handrou. Plechy umyvam po kazdom pouziti, pouzivam papiere na pecenie a tie co vojdu do umyvacky sa umyvaju v nej
vsetku chemiu na svete som skusil. nic nie je take ze streknem a utriem. ale ked drhnem 15 minut jak brusicka, tak to nakoniec zide
@lubossi zalezitost 3 minut. Dopecies, a ked ides do rury odkladat plechy tak ju vytries mokrou handrou. Ked je tam uz nieco pripecene, nechat tam postat mokru handru a ked sa to odmoci, tak vytriet. Tiez treba davat pozor aby ti nic nevytieklo, zapekacia nadoba sa strka do rury na plechu, ak by nieco vytieklo, tak na plech. Pouzivat pekace s prikryvkou ak to povaha pokrmu umoznuje. Ked sa poriadok (aj v rure) udrzuje, netreba tolko upratovat. Jednoduchy a fungujuci system.
neviem co myslis pod pojmom setrny?
ja osobne pouzivam chemiu.
overenu a nic lepsie co som skusil neexistuje.
umyval som aj parou