Ako periete podprsenky?

7. dec 2024

Baby. Ako periete podprsenky? Po praní sa mi okraje košíkov vyhnú a potom to odstava a podprsenka je nenositelna… posuňte vaše typy a triky 😊 dakujem

simsalabim
7. dec 2024

Periem na jemnom programe v sietke a este nikdy sa mi nestalo, co popisujes. Podprsenky mam Marks and Spencer, Lindex a Tchibo.

ninusa221
7. dec 2024

Periem klasicky biele s bielym čierne s čiernym a nikdy sa mi nič také nestalo podprsenky mám z astratexu

nynia
7. dec 2024

periem na dennom programe a nikdy sa mi nič s nimi nestalo a to mám od viacerých značiek

surama
7. dec 2024

Hlavne po vyprati treba kosicky ponatahovat a upravit a tak nechat zaschnut. Aspon u mna to tak funguje 🙂

autor
7. dec 2024

@surama toto nerobím 🙈

zuzubb007
7. dec 2024

Normálne hodim do práčky zo všetkým čo periem buď na 40, 50 stupňov a ako nové, ničomu sa nič nestane košíčky ako nové, ale tak záleží aká značka ja kupujem len intimissimi a vydržia všetko roky, keď kúpiš napríklad niekde v new yorkeri tak tie vyzerajú otrasne už na predajni a po vypratí to nechcem vidiet

zuzinabila
7. dec 2024

Na beznom programe s inym podobne farebnym pradlom ale v sietke,niekedy aj bez sietky ked sa mi nechce. A tiez nekupujem ziadne Pepco,Kik a pod. Bezne v H&M,kedysi zTchibo a najnovsie Calzedonia aTezenis

moonlight1210
7. dec 2024

Davam do specialnej vystuzenej sietky na podprsenky (da sa kupit napr. v Tchibe, balene po 2 ks) a periem s beznym pradlom, podla farby.

To ohybanie sa mi dialo na bavlnenych podprsenkach z lidla. Nepomohlo ani ponatahovat za mokra, poupravovat im tvar, aby sa uschli rovne, kedze ich ohybala zrazena vrchna latka, ktora sa takto skratila a tahala vystuhu kosicka. Takze ta sa ohybala jemne smerom von, no pod oblecenim mi to robilo zial jasne ryhy.
Po par pokusoch vsetky sli nakoniec do zberu.

Zacala som kupovat spevnene, no bezkosticove (aj z lidla, nezanevrela som na znacku). Niektore maju dokonca vyberatelne vystuhy, co je super.

Jedine, co po oprati jemne prejdem cez prsty, su ramienka, aby sa neuschli pokrutene.

la_dolce_vita
7. dec 2024

V ruke. Bolo mi to vyslovene odporucane v obchode s drahsimi podprsenkami.

lindayaaa
10. dec 2024

Davam ju takto zlozenu a do kosicka alebo vrecka a normalny llasik program aj na 60tke kludne

julia_romeo
10. dec 2024

@lindayaaa ja len ze vystuzene podprsenky sa rozhodne nemaju do seba davat kosickami, neprat v pracke a na 60 vobec nie. Uz na tej foto vidiet ze mas kosik zniceny. To len tak btw, kludne per ako chces. Len som podotkla 🙂

lindayaaa
11. dec 2024

@julia_romeo nwm tuto podprsenku mam uz asi 7 rokov😂

lindayaaa
11. dec 2024

@julia_romeo a nieje vystuzena

martinadomianova
11. dec 2024

Ja ich periem v rukách.

julia_romeo
11. dec 2024

@lindayaaa je vystuzena. Ved vidim na kosicku ako je tvarovany...

ekira1
11. dec 2024

Periem v sieťke s ostatným prádlo a I suším v sušičke. Košíčky sa mi poskrúcali ( zrazili?) zatiaľ iba na plavkách z kauflandu, ale podprsenky odtiaľ nemám.

julia_romeo
11. dec 2024

ja ked citam ako sa niektore starate o svoje pradlo, ani sa nedivim, ze vam tie podprsenky nesedia, nemate ich radi, vyzerate v nich uplne neesteticky a v podstate je vam to jedno...

lindayaaa
12. dec 2024

@julia_romeo nieje je bez vystuze 😅

julia_romeo
13. dec 2024

@lindayaaa prosim ta... este vidim pre oci ze podprsenka ma vystuzene kosicky... Nevystuzena podprsenka vyzera tak, ako tato na obrazkoch 🙂 Ty myslis, predpokladam to, ze nema kosticu. Ak nema kosticu je to nevystuzena podprsenka bez kostice. Ale vystuzena proste je 🙂