Dievčatá čo dávate do prania na mastné fľaky, stále som ich zaprala s jarou a dala prať, všetko zišlo krásne dole, ale keďže tých fľakov pribúda, keďže mala začína jesť sama tak by som uvítala niečo rýchlejšie .Ďakujem
@slnecnica82 predpierkovy sprej na bezne fľaky a
a Universal gel neriedeny od Eurony.
Prebehnem v rukách jarou a potom dám prať
Skús žlčových mydlo
Tiez odmastnujem prepranim rucne Jarou. Preplachnem a ide to do pracky.
@laura07 nie do práčky, treba čítať s porozumením 🤦🏻♀️
Mne velmi pomaha na skvrny, flaky obycajny ocot (preliaty do flasticky a'la sprej - pred pranim len nastriekam na skvrny a hodim do pracky) - vzdy mi vsetko krasne vyperie, ale tak ja zijem sama so sebou (plus pidi psik) a dufam, ze sa nezagebrim az tak ako male dieta :D myslim to v dobrom - ze mne ocot staci na pomoc, ale neviem, ci aj pri detoch bude 🙂 skusit to ale mozete 🙂 (o Jari som tiez este nepocula pri prani, vyskusam raz aj tu :D)
@vikusjk takto to robím aj ja, ale je toho ozaj dosť, tak by som uvítala niečo rýchlejšie, efektívnejšie...a ďakujem za vysvetlenie danej osobe 👍
@thereisabear aj to mám odskúšané, aj to zaberá, len ja by som prijala rýchlejšiu variantu, ako stále zaprat tie fľaky kým to pôjde do práčky 😊
@slnecnica82 Ach, tak čítaj znova..
Dievčatá čo dávate do prania..
Tak keď do prania, tak pre mna, to znamená do pračky, nie?
Ci len si si potrebovala popismenkovat frazičku? Gratulujem.
@slnecnica82 Poriadne namydlím, pred praním v práčke, obyčajným žlčovým mydlom.
@laura07 áno do prania bola otázka, ale ty si vyšla s jar do prania, tak kde si to čítala?nie nepotrebovala.som.nic, ale asi ty máš špeciálne potreby keď nevieš pochopiť normálne sformulovanu vetu...ja som sa pýtala zein čo majú odskúšané alebo čo odporúčajú a tvoja odpoveď nezodpovedala tejto otázke, takže čo si mi ty chcela poradiť????
@slnecnica82 vlastne vôbec nič.. 🙆♀️
@heidi4 a do tretice, pomaha mi aj granulat Sanytol do prania (na obale je nieco ako bielaci a dezinfekcny ucinok, ale mozno ich je viac druhov), pred pranim skvrnu navlhcim vodou, posypem par granulkami Sanytol, ''zabalim'' (pokrcim) ten kus pradla a tak hodim do pracky (pripadne necham tak cez noc posobit ten granulat, len je dost silny, tusim raz mi aj vyzral farbu na pradle, ked dlho ucinkoval). A presne, ako baby pisu vyssie, aj zlcovym mydlom pred pranim je dobre v rukach predprat (tiez navlhcit vodou a ides) 🙂 :D
@slnecnica82 posypem sondou bikarbonou, nechám odstáť vo vode a periem. Niekedy keď mám čas k tomu pridám žlčové mydlo. Takto mi už zišli aj zaprate fľaky 😃
Len klasika prasok 60 ka a dlhy program.alebo este frosh sprej mam odskusany ale to davam skor na zelene kolena a flaky od kecupu ale poradi si aj s mastnym ked pride mala zo skolky oklapkana od polievky..
Mne Vanish pomohol,hodinu pred praním strieknut
@kacenocka2 dakujem
Ja posucham zlcovym mydlom. Mám také tekuté s kefkou, veľmi je to praktické. Nechám pôsobiť a keď idem prať tak to hodím do pračky k ostatným veciam. Vypralo aj jedlo aj kolená od trávy 😀
Najrýchlejšie riešenie máš používať na doma staré oblecko a keď aj ostane fľak, tak nemusíš riešiť, ja to robím takto, lebo keby som mala všetko prepierat jarou tak ma porazí, nakoľko mám 2 malé kusy doma (skoro 3 roky a 15 mesiacov)
@slnecnica82 jar do pračky? Kriste, ja som už asi fakt stará. 🤷♀️