Ahojte baby prosím máte typ ako dosiahnuť aby uteráky boli savé? Totižto som kúpila narýchlo uteráky na tábor pre deti z čínskeho obchodu a síce je písané 100% ale vôbec to nie je klasický froté uterák. Vďaka za rady a tipy 🙂
Oper na vyssiu teploty, miesto avivaze daj ocot. Na jeden tabor posluzia, potom sa uvidi
@viestta len pre zaujimavost aky ucel tam ma ten ocot? nepotrebuje z nich vyprat farbu, resp. ich zastabilizovat, ani vyprat vapenate usadeniny z vlakien, kedze su nove, tak co by tym dosiahla? Ak myslis, ze koli zmakceniu vody, tak si uvedomujes, ze ich moze doflakatit a pripadnemu jemnemu silonu aj ublizit, kedze nevie z coho realne su, ze? 😉
Aj pri tom mojom spomenutom prezehleni berem automaticky v uvahu, ze sa pozrie najprv na stitok, kde je uvedena teplota... ale ocot, t.j. kyselinu ...no neviem ci strielas od brucha ako pri elektrikaroch, alebo to myslis vazne.
@bambieblue ak je to umelina tak z toho savý nespravíš ani zázrakom
@bambieblue uteráky periem vždy s octom na 60°. Rovnako aj utierky na riad. Pravdaže nikdy spolu. Ten ocot aj dezinfikuje.
@bambieblue no uteraky sa peru bez avivaze v makej vode a mozu sa prezehlit, potom saju jak spongia. Ale iba ked su to neni umelinove, tie falosne silony prezentovane ako bavlba ti riadne sat nebudu proste.