ahojte existuje nejaky trik kt odstrani z cierneho oblecenia take tie sive alebo biele drobne chlpky ? mam na to taky ten kotúč s lepiacim papierom ale to sa mi veru nechce s tym drbkať. A ešte jedna vec, keď periem blede veci stalo sa mi že práčka mi spravila na detskom bodýčku akési fľaky, už sa to stalo viac krát, pritom nedávam aviváž a ani odložený štart ani gél nepouživam čim to môže byť ?
@july0 asi pomôže len ten kotúč.. :/ ale muž ma tiež také nohavice a ten by som mohla ,,kefovať" (:D) od rána do večera a o minútu to tam je zase.. asi nejaký blbý materiál... takže sú nové, drahé, ale nenosí ich
Ak mas susicku, tak do nej, aj na studeny vzduch.
Inak nic len prasit, kefovat a valcekovat.
dakujem baby ja ze existuje nejaka handra ktora to pochyta alebo prostriedok co sa da do pracky a kotucom valcekovat prave tomu som sa chcela vyhnut asi len zaobstarat susicku
@july0 ahoj, ja žijem s mačkami, takže chlpov a chĺpkov je tu všade plno ... pred časom som si zaobstarala takýto valček - nie je tam lepivý PAPIER, ale taká zvláštna látka ...
https://www.youtube.com/watch?v=UQOWrosunac... a môžem povedať, že funguje bezvadne. Zoberie všetky chlpy - hrubšie aj tie najjemnejšie, fakt šikovná vecička 🙂
To je taka kvalita latky, mozno, keby si od zaciatku prala len v ruke a len plakacimi pohybmi, tak by sa to urobilo neskor, ale urobilo. Toto je totiz zidena farba z povrchu.
@july0 základ je prat veci otočené naruby. Tie chĺpky potom nebudú nalepené na častiach oblecka, ktoré je vidno. A tým valčekom to predsa ide šup šup a hotovo. Mne sa to najlepšie robí, keď si vec oblečiem a tak šuľam👍