Ako odstránim škvrny z bieleho oblečenia?

dzt
29. jún 2023

Baby súrne potrebujem odstrániť škvrny z bieleho oblečenia. Teraz som šaty vytiahla zo skrine a sú žlté a fľakaté 😩😩😩 v skrini stali možno aj dva roky. Čo pomôže? 😳

viestta
29. jún 2023

Namocit na noc do vody s rozpustenou tabletkou do umyvacky (najobycajnejsia tabletka, nie kapsula) alebo praskom do umyvacky alebo s perkarbonatom (kupis v DM) a na druhy den vyprat

dzt
autor
29. jún 2023

@viestta ďakujem vyskúšam ☺️

kristie571
29. jún 2023

@dzt perkarbonat a zaliat horucou vodou, nechat posobit nasledne vyprat 🙂 a biela je belsia nez kedykolvek predtým :D nedám na nho dopustit, paradna vec

ninusa221
29. jún 2023

Odporúčam umyjem stym aj kúpenú aj na škvrny to je úplná pecka dokonca vyšli mi z toho aj maliny teda všetko.

fairyy
30. jún 2023

@dzt ked su cisto biele veci namocim do sava a hned vytiahnem pod tecucu vodu a rovno na to prat ...je mozne to spravit aj s nie uplne cisto bielymi vecami, ale je vysoka pravdepodobnost, ze sa po tomto ukone bielymi stanu 😀

dzt
autor
30. jún 2023

@fairyy 😂😂😂 Skúsila som radu od
@viestta a sú paraaaadne. Až neverím čo sa s nimi stalo. Mala som sem dať fotku pred a po 🙊

viestta
30. jún 2023

@dzt nabuduce ked budes odkladat, tak nepouzi avivaz, ta najcastejsie dlhym statim zozltne

dzt
autor
30. jún 2023

@viestta dakujem 🙂 zdá sa mi že toto boli fľaky aj od parfumu 😩😩😩

zuzinka888
30. jún 2023

@dzt a opat sa potvrdilo, ze VIEstta VIE vsetko. Zenska, ja ti tak fandim😋

dzt
autor
30. jún 2023

@zuzinka888 vie vie ☺️ klobuk dole

simben
17. jan 2024

Ja som mala problém so škvrnami od potu ☹ .. skúsila som žlčové mydlo aj tekuté čistiace prostriedky ale nič nepomohlo tak dobre ako Aktívny kyslík ... ale pomohol mi aj s inými škvrnami ktoré sa vyskytli (nemotornosť robí svoje :D)