Ako fungujú upratovacie firmy?

15. apr 2024

Ahoj kočky, neviete ako fungujú takéto firmy, prípadne panie keď chcem upratať domácnosť? Pre niekoho blbá a čudná otázka, ale zaujíma ma, či majú na každé upratovanie čisté handry na podlahu alebo sa môže stať, že predtým umývali s tou istou handrou v inej domácnosti, prípadne obchodných priestoroch, kanceláriách....chcela by som si dať upratať, avšak toto ma "mata", keď si predstavím, že s takou použitou handrou budú zmyvat u nás podlahy...brrr, to mi príde nechutné. Aj čo sa týka handriciek na umývadlá, Wc, prach...tie čo ste od "fachu", dajte má pls do obrazu 😊 vdaka

soldi
15. apr 2024

ja mam pani na upratovanie a upratuje mojimi handrami a cistiacimi prostriedkami.

katarinaba
15. apr 2024

Ak sa s firmou dohodnes, moze pani pouzivat tvoje prostriedky a pomocky, len pride s holymi rukami a odide s holymi rukami. Ty si handry vyperies, cistiace prostriedky budu tvoje, ktore preferujes.

autor
15. apr 2024

@soldi to by sa mi najviac páčilo 😊 len teda nechcem vyzerať ako blbá, preto sa pýtam, či je možnosť ich požiadať, aby používali moje mopy alebo prídu vždy so svojimi. Ďakujem za odpoved

autor
15. apr 2024

@katarinaba Vďaka za odpoveď 😊

dorothee
15. apr 2024

ty si ich platis,je to sluzba,tak ako aj u kadernicky si povies co chces a potrebujes,myslim ze aj pri upratovani to funguje rovnako 🙂

thereisabear
15. apr 2024

Naša si doniesla nejaké handry aj čistiace prostriedky, no používa aj naše. Všetko tu necháva a ja to periem.