Ako efektívne umyť žalúzie?

23. dec 2024

Ako efektivne umyt zaluzie?

buberova
23. dec 2024

Zastrieť, povysávať, utrieť namokro a utrieť nasucho. Viac sa s tým netrápim a neutieram každú žalúziu osobitne

viestta
23. dec 2024

Ked sa mi chce vytiahnem parny cistic a v podstate spravim to iste ako @buberova , ked sa mi ho nechce vytahovat tak pouzijem len handru a vodu

pinkgirl
23. dec 2024

Každý má svoj štýl 😁 ja ich zastruem a nastriekam Clin na okná a potom zotriem švédskou utierkou. Clin sa pekne vyparí, neostávajú dlho mokré.

nevenka
23. dec 2024

No ja raz za rok utieram aj kazdu zvlast, je to zdlhave, no...na dome ma ide svihnut. A este su dake tensie, ako sme mali v byte, tak som ich uz aj pokrcila 🙄.
Zazracny recept asi neexistuje.

autor
23. dec 2024

@buberova potom zostane spina na miestach kde sa prekryvaju

danielahamar
23. dec 2024

Ja som ich voľakedy zvesila, šupla do vane s vodou a vykupala😆

deti95060810
24. dec 2024

odmontovať, vo vani dobre poumývať v jarovej vode, osprchovať, dať vysušiť - namontovať...
máš to dokonale vyčistené.

tramtada31
24. dec 2024

Dat role a vysprchovat. Dáva sa to celkom rýchlo dole, keď máš šikovného chlapa

buberova
24. dec 2024

No tento môj spôsob funguje za predpokladu že: 1.) umýva sa priebežne takže nie sú nejak super mega ultra špinavé 2.) máš praktickú farbu žalúzií ktorá ti čo to odpustí 3.) neberieš to super mega ultra vážne 🤣🤣

viestta
24. dec 2024

Autorka, spina neostane ani na miestach kde sa prekryvaju, staci pouzit dostatok vody. S parnym cisticom splachnes aj spinu okolo vodiacich laniek

natalka13
24. dec 2024

Wapkujem a aj ked niekde spina ostane, neriesim. Nebudem otrok domu.

snowflakenel
24. dec 2024

Ja utieram vzdy len,na sucho. Ked utriem,na mokro,,prach sa nalepi a je to,este horsie., ale tak,utieram,kazdy tyzden.

zuzulka558
24. dec 2024

@buberova aj ia som vysávala a dlho kým ma manžel nenačapal, prišiel vtedy skoro z roboty a keďže ich montuje ľuďom tak som si vypočula, no slušne 🤣🤣🤣 odvtedy ich umýva on 🤣

tamtamka26
Včera o 10:02

Ja ich zvyknem streknut s Prontom a zotriet, aby aspoň nejaký čas boli odolné voči prachu...