Ako efektivne umyt zaluzie?
Každý má svoj štýl 😁 ja ich zastruem a nastriekam Clin na okná a potom zotriem švédskou utierkou. Clin sa pekne vyparí, neostávajú dlho mokré.
No ja raz za rok utieram aj kazdu zvlast, je to zdlhave, no...na dome ma ide svihnut. A este su dake tensie, ako sme mali v byte, tak som ich uz aj pokrcila 🙄.
Zazracny recept asi neexistuje.
@buberova potom zostane spina na miestach kde sa prekryvaju
Ja som ich voľakedy zvesila, šupla do vane s vodou a vykupala😆
odmontovať, vo vani dobre poumývať v jarovej vode, osprchovať, dať vysušiť - namontovať...
máš to dokonale vyčistené.
Dat role a vysprchovat. Dáva sa to celkom rýchlo dole, keď máš šikovného chlapa
No tento môj spôsob funguje za predpokladu že: 1.) umýva sa priebežne takže nie sú nejak super mega ultra špinavé 2.) máš praktickú farbu žalúzií ktorá ti čo to odpustí 3.) neberieš to super mega ultra vážne 🤣🤣
Autorka, spina neostane ani na miestach kde sa prekryvaju, staci pouzit dostatok vody. S parnym cisticom splachnes aj spinu okolo vodiacich laniek
Wapkujem a aj ked niekde spina ostane, neriesim. Nebudem otrok domu.
Ja utieram vzdy len,na sucho. Ked utriem,na mokro,,prach sa nalepi a je to,este horsie., ale tak,utieram,kazdy tyzden.
@buberova aj ia som vysávala a dlho kým ma manžel nenačapal, prišiel vtedy skoro z roboty a keďže ich montuje ľuďom tak som si vypočula, no slušne 🤣🤣🤣 odvtedy ich umýva on 🤣
Ja ich zvyknem streknut s Prontom a zotriet, aby aspoň nejaký čas boli odolné voči prachu...
Zastrieť, povysávať, utrieť namokro a utrieť nasucho. Viac sa s tým netrápim a neutieram každú žalúziu osobitne