Ako cistite detske hracky? Napr kusatka pre babatka s drevenym kruzkom, alebo plysaci na baterky? Dakujem
@lelelienka len pribuzni na to nemyslia
Hryzatka by som len dokladne umyla, dreveny kruzok by to mohol tiez vydrzat. Plysakom s baterkou som baterku vybrala (aj som takto jednu hracku po sviku vyparala a potom zasila), oprala a vratila do povodneho stavu.
Určite by som kusatka s drevom neumyvala so žiadnym saponatom ani nehadzala do práčky. Plysaky normálne do práčky, keď sa dá vybrať baterka. Ak nie, tak len s kefkou.
@kavasmliekom tak ako ich mam umyt? Mame drevene kusatko s rucne hackovanou hrackou na nom. A asi 5 zvukovych plysovych hraciek. Spievajuce tancujuce chodiace. Cim hlucnejsie a blikavejsie tym viac to tusim vola na tych dochodcov v obchode
A čo je na tom hackovanom kusatko? Vlnu do úst? 😳 Ale poznám to, svokrovci tiež také hračky radi kupovali, deti sa ich našťastie báli a ani sa s nimi nehrali. Tak som ani nemusela prat, umývať.
Tie kusatka by som možno umyla s tým saponatom co sa umývajú detské fľašky a cumlíky. Ale nevie ci by som bola šťastím bez seba, keby moje dieťa okusovalo vlnu
Takú hrkalku máme aj my. Drevený krúžok a háčkovaná hračka na tom. Šupla som do práčky. Iná možnosť nebola, lebo to už bolo nechutné. Prežilo to 🙂
Ja nikdy nicim...max ked boli uplne babence ze kusatka som pod vriacou voodou z konvice preliala a to je vse🙂
Kupujem také čo sa dajú dobre čistiť na to treba myslieť vopred, plyšákom sa dá väčšinou vybrať krabička na baterky a operú sa, hryzatka normálne umyjem a vysuším.