Ako čistíte hračky?

10. nov 2024

Ako cistite detske hracky? Napr kusatka pre babatka s drevenym kruzkom, alebo plysaci na baterky? Dakujem

lelelienka
10. nov 2024

Kupujem také čo sa dajú dobre čistiť na to treba myslieť vopred, plyšákom sa dá väčšinou vybrať krabička na baterky a operú sa, hryzatka normálne umyjem a vysuším.

autor
10. nov 2024

@lelelienka len pribuzni na to nemyslia

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

Hryzatka by som len dokladne umyla, dreveny kruzok by to mohol tiez vydrzat. Plysakom s baterkou som baterku vybrala (aj som takto jednu hracku po sviku vyparala a potom zasila), oprala a vratila do povodneho stavu.

kavasmliekom
10. nov 2024

Určite by som kusatka s drevom neumyvala so žiadnym saponatom ani nehadzala do práčky. Plysaky normálne do práčky, keď sa dá vybrať baterka. Ak nie, tak len s kefkou.

autor
10. nov 2024

@kavasmliekom tak ako ich mam umyt? Mame drevene kusatko s rucne hackovanou hrackou na nom. A asi 5 zvukovych plysovych hraciek. Spievajuce tancujuce chodiace. Cim hlucnejsie a blikavejsie tym viac to tusim vola na tych dochodcov v obchode

kavasmliekom
10. nov 2024

A čo je na tom hackovanom kusatko? Vlnu do úst? 😳 Ale poznám to, svokrovci tiež také hračky radi kupovali, deti sa ich našťastie báli a ani sa s nimi nehrali. Tak som ani nemusela prat, umývať.
Tie kusatka by som možno umyla s tým saponatom co sa umývajú detské fľašky a cumlíky. Ale nevie ci by som bola šťastím bez seba, keby moje dieťa okusovalo vlnu

zuz987123
10. nov 2024

Takú hrkalku máme aj my. Drevený krúžok a háčkovaná hračka na tom. Šupla som do práčky. Iná možnosť nebola, lebo to už bolo nechutné. Prežilo to 🙂

saxana000
21. nov 2024

@zuz987123 aj drevo?nenapucalo? Tiez pozeram.toho nasho ušmuchlaneho chudaka.ale.dcera.ho nepusti z ruky.rozmyslala.som s detskym mydlom v umyvadle ze to preperem ale pracka ma laka viac.

zuz987123
21. nov 2024

@saxana000 nenapučalo. Ideálne to asi nie je v tej práčke, ale už bolo naozaj treba 😂

henka123123
21. nov 2024

Ja nikdy nicim...max ked boli uplne babence ze kusatka som pod vriacou voodou z konvice preliala a to je vse🙂