Aké máte skúsenosti s olejmi do prania?

dominima
10. nov 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s olejmi do prania a od akých značiek používate? Ďakujem za info.

denisa_deniska
10. nov 2024

@dominima ja som už vyskúšala takmer všetky čo sú na trhu, a za mňa najlepší voňavý domov, tam je aj super, že si vieš vyskladať menšie balenia na skúšku 🙂

sisska96
10. nov 2024

Rozžere ti plast v práčke. Kukni príspevky ako sa sťažujú že celá práčka je zničená

dominima
autor
10. nov 2024

@denisa_deniska áno mám, ktoré su tvoje obľúbené? Moja šport, voňavý domov a Dolce 😁

denisa_deniska
10. nov 2024

@dominima ja vždy skúšam iné a mením, ale ja mám rada sladšie.. ale vždy vždy musím mať od plačkovej “pure baby”, nič veľmi výrazné, veeeeľmi dlho to vydrží a to je pre mňa úplne nádherná vôňa 🙂

rurutiax
10. nov 2024

Ja sa ešte čudujem ako to niekto môže ešte používať na to aký sajrajt to je.

jumama
10. nov 2024

My sme mali z Vonavy domov, suseda vzdy krasne vonia, ur par rokov to pouziva, dala som si odporucit... no my sme asi citlivi na to, lebo sme sa vsetci skrabali, aj psovi som pelech oprala a aj on mal brusko cervene... cize neviem, uz som ine znacky ani neskusala potom...

lizatko1009
10. nov 2024

Mam vela vyskysanych do vonaveho domova chodim kupovat ine veci, ale za mna oleje bucato di adele

dominima
autor
11. nov 2024

@denisa_deniska ahoj, ja mám od plackovej the Queen a za mňa to je katastrofa..

nika_val
11. nov 2024

@dominima ja som mala Puellu a mala som z nej kožné problémy.. skúsila som to potom znovu len na posteľné prádlo a aj tak sa kožné problémy vrátili takže som to vyradila úplne a už nebudem ani skúšať žiadne

denisa_deniska
11. nov 2024

@dominima the queen je veľká bieda, asi najhorší od nej. Dion baby ešte nebol zlý, ale ten už nekúpim. Queen carat je ešte dobrý (ale vyslovene sladká vôňa), a summer queen som musela posunuť ďalej, je to podľa nejakej voňavky, ktorú niekto nosí v mojom blízkom okolí, a stále mi to niekoho pripomínalo 😅 a mne to teda s práčkou nič neurobilo, práveže myslím, že uteráku sú oveľa mäkkšie, a som atopik, a nemám žiaden problém 😊

dominima
autor
11. nov 2024

@denisa_deniska ani mne zatiaľ nič nerobia s prackou, a to som mala puellu, VD, buccato, Giovanni, horomiu 😃 ale dávam si pozor aby mi nikde nekvaplo.
The Queen jej nevyšiel a po tomto smradiku už od nej skúšať nejdem.

dominima
autor
11. nov 2024

@nika_val rozumiem nie každému robia dobre..

nika_val
11. nov 2024

@dominima ale môžem dopísať ze s práčkou mi to nespravilo nič a to mi to pokvapkalo aj po plaste mimo nádobky a pod
Vôňa bola za mňa 100 bodov (mala som žltú Puellu) a aj výdrž vône
Len bohužiaľ tie vyrážky mi za to nestoja.. ale napr na také ako na závesy, dekoračné vankúšinky, poťahy z pohovky si to nechám a rada použijem 🙂

pikachu999
13. nov 2024

@dominima voňavý domov a giovani sú za mňa naj 🫶 ja dávam trochu aviváže neutralnej vždy k tomu aby mi to nezozralo ten plast zatiaľ mám všetko v pohode