Aká je dobrá cena za pracie prostriedky?

15. jún 2024

Ahojte kedze som sa osamostatnila nemam sama vobec prehlad kolko stoja prscie prostriedky a co vladtne je a co nie je az taka vyhodna akcia.. Kedy sa to naozaj oplati kupit.. Vie mi to niekto ozrejmit aka je dobra cena za pracie prostriedky napr ariel ? a avivaz?

pikachu999
16. jún 2024

Ja nakupujem podľa toho čo je zrovna v akcii..a veľké balenia na viac praní keďže sme len dvaja 🙂

babulkomale
16. jún 2024

Vsimam si cenu za praciu dávku na stitku v regáli, porovnávam s fialovym DM praskom na farebne pradlo, takze okolo cca 20 centov na praciu davku.

autor
16. jún 2024

@pikachu999 No dobre ale ako viem čo je výhodná akcia ? Lebo napr v Lidli akcia na veľký ariel za 19 eur, a preškrtnutá cenovka za 40. No nikdy som nevidela ariel za 40 eur ! Nie je to odrb ?

@babulkomale DM mi pride drahe, niektore ich prasky maju vyssie ceny pracich davok ako napr ariel

viestta
16. jún 2024

Pri pracich praskoch nie je dolezita len cena ale aj ucinnost. Roky pouzivam Formil gel, perie dobre a ked maju XXL akciu tak ma aj velm dobru cenu

babulkomale
16. jún 2024

Ja pisem o prasku znacky Denk mit, prepac,.nedoraznila som to.
Cenu za PD zistis vydelenim ceny poctom uvadzanych pracich davok.

guiseppinka
16. jún 2024

Teraz zacnes nakupovat, tak si vsimaj ceny vsetkeho, co kupujes... kludne si sprav aj fotky a mozes si napisat napr. Persil 80 prani v dm xy... ja ti konkretne uvediem moje ceny (v at) persil 100 prani v akcii spar 19.90, 80 prani hofer 16,99, billa 80 prani okolo 25e (neviem presne). Kedze ho kupujem roky, tak viem, ze vsade, kde ho maju za cca 16 17e mozem kupit, lebo nizsia cena nebude...
Alebo napr rama stoji vsade okolo 2,30. Ked vidim akciu na 1,79, tak kupujem viac. Niekedy v jari ju zacali predavat v hoferi, to ju mali za 1,19... cize som nakupila viac...

Ako budes sledovat aj letaky, tak zistis, ako casto je na co akcia a ako dlho vam vydrzi dana vec. Viem, ze rama je v akcii zhruba raz za 4 tyzdne, tak si prisposobim nakup...

autor
16. jún 2024

@babulkomale no prave tie denkmit mi pridu drahe , niektore prasky maju vyssiu cenu pracej davky ako napr znacka ariel

viestta
16. jún 2024

Este raz napisem, nepozeraj na cenu ale pozeraj aj na vykon. DM prasky vychadzaju v dTestoch velmi dobre co sa kvality prania tyka. Predbiehaju aj tei vychytene znacky. Ale ked nepotrebujes prat velmi zaspinene, tak ti bohate postaci aj Rex alebo hocijaky iny prasok s nizsou cenou ale aj s nizsou ucinnostou prania

autor
16. jún 2024

@viestta Len dost vela ludi pise v diskusiach ze dm prasky su lacnejsie nez konkurencia a lepsie, avsak co pozeram viacero z nich su prave drahsie … Male balenie a drahsie nez velke balenie ineho produktu napr. Potrebujem prat zaspinene veci, ale aj gely napr na farebne a cierne ktore ochrania farbu

cecilia29
16. jún 2024

Kupujem ekologickejsie prášky,z tých mi DM vychádza najlepšie.

cacianka
16. jún 2024

Pozeraj na regáloch cedule s cenovkou - tam je prepočet na praciu dávku. Ja kupujem max 0,15 € na 1 pranie. Na bežné pranie je v podstate jedno aký názov kúpiš, všetko dobré operie, ak potrebuješ oprať viac špinavé, dáš dlhší program alebo pridas odstraňovač škvŕn. Ak je iba oblečené iba na bežné krátke nosenie,jemne spotené, dáš menej gélu a kratší program

autor
16. jún 2024

@cacianka a ktoré značky kupijes s 0.15 max ?

stanulienkat
16. jún 2024

Jasne, ze castokrat tie preskrtnute-akoze povodne ceny su vymysel. Za 40e prasok nikdy nebol. 19e je normalna cena a nie akciova. Za tu cenu to kupis hocikde a aj lacnejsie. Pozeraj Heureka.

pralinka86
16. jún 2024

Dm drogéria ma este jednu vyhodu, zbieras tam body na vernostnu kartu, naj je mať aplikáciu od nich, aktivovat si pred nakupom kupony na mnohonasobne body a nasledne sa ti po zaplateni premenia na peniaze, ze nimi zaplatis. Nazbieras 1000 bodov, za to budes mat 10e pri nákupe na uplatnenie.. plus je v dm kope zaujimavych veci, od drogéria po potraviny..
No ale vsetko si musis skusit sama, kazdemu iný system vyhovuje v domácnosti. A zrovna prasok na pranie podla mna je taka vec, co tam moc nevymyslis pri setreni. Ked si sama, nemas extra spinave, hocico to operie a to ho nemusis vela davat, takze vydrzi dlhooo

luccija
16. jún 2024

Kupujem len sypke voľakedy gélové, ale neosvedčili sa mi.V podstate ja fakt nevidím rozdiel či kúpim Bonux, Omo, Persil.Pozri si leták 101 drogérie, Lidl, Kaufland.Mala som aj lacné z Lidlu tiež spokojnosť.Na fľaky kúpim odstraňovač, na biele pridávam taký prášok z DM je lacný okolo 3 eur a ponožky, biele tričká sú úplne biele.
Aviváž mávajú dobré ceny v 101, keď kúpiš 2 balenia.

autor
16. jún 2024

@stanulienkat ved prave o tom pisem. Ze ja neviem co je normalna cena, a mohla by som sa nechat odrbat ze za 19 je v akcii

luccija
16. jún 2024

Aj v 101 máš kartičku s bonusmi, akciami už asi dnes v každom obchode.Pozri si letakomat.sk Tesco máva často prášky v akcii.

autor
16. jún 2024

@luccija vieš mi poslať fotku alebo link ktorý na biele je dobry od dm?

autor
16. jún 2024

Inak dnesna skusenost - bola som v nasom dmku- uplne vybrakovane regaly s toaletakom, aj s gelom na biele a cierne pradlo…

cacianka
16. jún 2024

Myslím formil, Rex, Tesco obyčajný, ale už si presne nepamätám, 5l fľaša mi vydržala veľmi dlho,
cca 0,12 - 13, teraz mám Ariel na farebné, stál 14.50 na 100 praní, nosí mužov kamoš z Nemecka.

luccija
16. jún 2024
stanulienkat
16. jún 2024

@luccija presne toto som kupila na radu z MK a bolo to uplne naprd.

autor
16. jún 2024

@stanulienkat
@luccija
Toto poznám ja som to dala na biele prádlo a urobilo mi to žlté fľaky na bielom oblečení v oblasti podpazušia a krku.. keď som vybrala to mokré biele pradlo bolo zožltnute

autor
16. jún 2024

@cacianka a máš pocit že Ariel z nemecka je lepší než ten soovenský ?

stanulienkat
16. jún 2024

Ja kupujem Ariel a Persil zo Slovenska a pradlo mam bielucke. Vzdy kupim v akcii, ked viem, ze to je naozaj vyhodne. Kupim mega balenie a vydrzi dlho.

autor
16. jún 2024

@stanulienkat A aka je fakt dobra cena a mozem to povazovat za dobru akciu ak ide o ariel ?

cacianka
16. jún 2024

Prala som iba 2 dávky teraz, nevidím rozdiel, aj Tesco gél mi operie

stanulienkat
16. jún 2024

Ok cena je ako pisali baby vyssie. 100PD okolo 19e. Sem tam v Teta drogerie, 101 drogerie mozno bude lepsie ceny. Ja som pred rokom kupila za 14-15 e. Ale to uz asi nebude.

babulkomale
16. jún 2024

Aha, tak.potom ides len po cene, nie po kvalite.
Denk mit prasky vyperu vyborne a to je pre mna dolezite.