Sviatosť krstu

slavicka97
2. mar 2024

Ahojte, viete mi poradiť alebo aj z vlastnej skúsenosti odporučiť nejaký priestor kde aj dobre varia v Považskej Bystrici alebo okolí kde sa dá osláviť sviatosť krstu ?

uriva
2. mar 2024

My sme boli v Bancu po krste - majú tam salónik pre 14 ľudí, varia dobre, milí a ochotní, aj stoly prestreli podľa farby, spokojnosť. Ale aj penzión Bystrica má salónik(varia tak, že neurazí, nenadchne), aj do Garni sa chodí(tam som nejedla). Potom ešte Hošták má salónik alebo spoja stoly, ale tam nám viacerým už nechutí a boli sme tam na krste pár rokov dozadu a prístup nebol ktovieaký, za mňa nie (sedeli sme pri kuchyni, kde roznášali jedlo a to bol sľúbený salónik, ale že iná oslava bolo viac ľudí, tak ich uprednostnili, aj keď sa objednávali až po nás, tak nás asi 20 ľudí nechali s malým bábom jesť v prievane, kadiaľ sa stále chodilo).

slavicka97
autor
2. mar 2024

@uriva no do Hoštáka nechcem ísť ani ja lebo už to nieje to čo to bývalo a nad tým Bancom som tiež premýšľala ale nikdy som tam nebola takže vôbec neviem ako tam varia

uriva
2. mar 2024

@slavicka97 Mne sa tam páči, chodíme tak dlhé roky. Je ravda, že kdysi dáááávno varili úžasne, potom cez kovid to šlo trochu dole vodou(ale zlé to nebolo, len iná chuť), ale teraz tak dva mesiace dozadu sme tam boli a chutilo mi opäť. Chodíme tam viacerí z rodiny, taká asi srdcovka. Skúste sa tam ísť najesť len tak alebo poslať niekoho vopred, že či mu chutí. To je asi najrozumnejšia rada.