Pôrodnica Považská Bytrica

rebeka1211
23. nov 2023

Ahojte baby ktoré rodili tento rok pár mesiacov dozadu najlepšie tie čo mali sekciu ale nemusia len také. Ako prebiehal príjem chcem sa spýtať aj na primára aký máte názor. Aké to tam po novom je sestričky, starostlivosť, nadštandard, jedlo. Či býva nejaký problém si nadštandard vybaviť a pod. Ďakujem

veronikaa4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebeka1211
autor
23. nov 2023

@veronikaa4495 Dobrý večer ďakujem za info ešte sa chcem spýtať na tu izbu prečo horšie :D ja som mala prvý pôrod v ZA tiež nadštandard a super ja mám rada súkromie veľmi :D

veronikaa4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja066
23. nov 2023

@rebeka1211 zdravim,ja som rodila pred dvoma rokmi plánovanou sekciou. Za mna vsetko ok od lekarov po sestričky. Strava ako v nemocnici,ale mne celkom chutilo. Tiez som chcela nadstandard,ale sa mi neusiel,este bol covid ,tak tam sli pozitívne ženy. Ale v tom case tam boli dve moje známe a vraveli ze postel je velmi nizka,takze po sekcii nepraktické,ale inak v pohode.

lusinkaj85
23. nov 2023

@rebeka1211 ahoj ja som rodila 3 týždne dozadu, ale prirodzene. Za mňa super prístup či už personálu na pôrodníckom alebo novorodeneckom oddelení, preto som sa po dvoch rokoch vrátila. Jedlo mne osobne nejak extra nechutilo, ale zjedla som. Počas dňa je prístupný čaj, je tam tiež nachystané káva, ktorú si môžeš uvariť, mlieko, granko. Nadštandard zatiaľ nefunguje, naďalej sú tam pôrodné boxy, lebo na novej sále sa ešte nerodí.

rebeka1211
autor
23. nov 2023

@lusinkaj85 neviete kedy bude nadštandard opäť fungovať? Jedlo akože to sa dá nejako zvládnuť už tých pár dní :D

lusinkaj85
23. nov 2023

@rebeka1211 netuším veru, ešte im vraj chýba nejaké vybavenie na tú novú časť, takže pokiaľ to nebude otvorené, tak budú stále na nadštandardoch boxy. Ako ja som sa tešila do toho nového, ale v konečnom dôsledku mi to bolo srdečne jedno kde som, hlavne nech mám už po 😂. A hej to jedlo sa dá toľko prežiť. 🙂

zuzi0911
23. nov 2023

Rodila som marec . Nadštandard ešte môžny nie je nakoľko tam sa rodí. V decembri že uz by sa mohlo rodit v novom ,ale razko povedať. Strava mne chutilo .
SC príjem, denne 3x ctg ,príprava a na ďalší deň SC . Po sekcii ste na pooperačné izbe oproti sestrickam na oddelení 600 nedelia.
Personál je úžasní, primár je odborník aj po ľudskej stránke.
Ja som rodila síce prirodzene ale personál je rovnaky .