Ahojte, prosím vás, potrebujem súrne vedieť, či môže byť pri pôrode v PB aj muž, niekde som čítala, že mohol byť za príplatok 15 eur, neviete či je to ešte aktuálne???? Dakujem.
@vevulik18 dakujem a ako sa to vybavuje?
Normálne som len prišla na príjem , a keď už som išla na sálu som volala manželovi . Pýtali sa či bude niekto pri pôrode .
@vevulik18 Dakujem a neviete ako je to so sekciou keby náhodou…tiež tam moze byt muž?
Priamo na sale nie, ale vedla kde hned prenesu babo - moze byt. A je odtial vidno aj na salu - mna tam muz vyfotil ako lezim na stole 🙂
Autorka, ja by som tu sekciu dopredu skontultovala. Oni su v PB dost za prirodzene porody, co je niekedy dost blbe. Prepac, ze neodpovedam na tvoju otazku.
@tinkavvv Dakujem😘
@svetlonos v pohode a dakujem
Ja som rodila v novembri, prišla som s tým, že mi odteká voda, bez nejakých väčších bolestí, tak priateľa poslali domov a keď som mala už ozaj že bolesti, asi hodinu a pol pred pôrodom prišiel za mnou priatel(predtým ho otestovali antigenom) ešte som bola na stonarni, kde bol so mnou a potom sme išli spolu na sálu. Rodila som teda prirodzene a neplatilo sa nič za sprevadzajúcu osobu 😊
@romcitko prosím vás keď sú teraz pôrodné sály urobene z VIP izieb tak stonareň je nejak vedľa alebo ako to funguje ? A otázka je na stonarni sprcha ? Som prvorodička neviem čo čakať. Ďakujem 🙂
@miroslava237 neviem vám odpovedať, ja som rodila 11/21, vtedy ešte neprebiehala rekonštrukcia 🙂
@romcitko aha až teraz čítam že ste napísala že v novembri. Ďakujem aj tak 🙂
Ja som mal v auguste , 1 osoba je bez poplatku 🙂