Pôrod v Považskej Bystrici

petkabibi87
28. jan 2021

Mamičky rodili ste teraz niekedy niektorá z v Vás v Považskej Bystrici? Ja tam zajtra idem na príjem, keďže sa malému vôbec nechce von. Len sa bojím či to budú hneď riešiť a začnú vyvolávať pôrod, alebo ma nechajú trápiť až do pondelka, kdeže bude akurát víkend 🤦‍♀️

mima1
28. jan 2021

@petkabibi87 ak si uz po termine zvycajne vyvolavaju 9,10den. Cize ak to vychadza na zajtra tak zacnu vyvolavat normalne aj cez vikend robia

nela01
28. jan 2021

@petkabibi87 ahoj prenasala som 4den tiez gynekolog ma dal na prijem do pb.Ihned v ten den mi pichli injekciu na dalsi den uz vyvolavacka tbl dalsi den znova vyvolavacka a dalsi zas potom mi praskla voda nastali kontrakcie.Mala som tam kontrakcie 3dni nechali ma spat na vzdychacke nie a nie maly von.Nakoniec po 2 min kontrakciach uz na koze na operacke nesiel von nakolko to bol 3 den kontrakcii musel ist von cisarskym.Hodina 12ta uz bol v zakalenej vode,pupocnu mal okolo krku bol zakliesneny preto nesiel von..... pichali mi 2x vecer pred tym este atb koli infekcii.Des nikomu to neprajem nech vsetko dobre dopadne.Drzim palce.

macko1007
29. jan 2021

@nela01 lezala som v pb pred porodom a zrovna tam bola jedna pani,ktorej porod museli vyvolar koli zlym prietokom...tusim mala tiez 3dni kontrakcie a nic s nou nerobili..nakoniec porodila prirodzene no chuda vytrapena.. ja som vdakabohu podpisala reverz po 3dnoch a hned v ten vecer,ako som prisla domov som zacala rodit a isla na vsetin..(v pb som rodit nechcea kedze som videla ako to tam chodi na praxi a mala som dost!) porod mi bohuzial nepostupoval ako mal,neotovrila som sa ani na 1cm a kontrakcie som mala kaze 2min a ani oxytocin nezabral..bohuzial mne vsetko trplo ani hybat som sanemohla a malej padali ozvy...na nic necakali a robili akutny cisar..

nela01
29. jan 2021

@macko1007 hroza :( dufam ze ste zdrave no zial nie kazda zena ma lahky porod ja som si to predstavovala uplne inak ked som videla ako za ten cas porodili pri mne zeny prirodzenym sposobom a ja som tam trpela tolko dni bolo mi na nic luto mi to bolo preco ja mam take komplikacie vedela som do poslednej sekundy ze normalne jednoducho to nepojde aj tak bolo zial.Ja mam z toho traumu do dnes ale vdaka bohu ze sme zdravi aj ked nastali po tom este zdravotne problemy ci uz u maleho alebo u mna....Uz mame za tym chvalabohu 🙏

nela01
29. jan 2021

@petkabibi87 daj vediet ked sa male narodi ak budes chciet hlavne nech vsetko dobre dopadne drzim palce 🙂

macko1007
29. jan 2021

@nela01 veru aj mne to bolo luto :( 16h som mala kontrakcie a 19h mi odtekala voda... a ked som sa stale neotvarala tak som uz stale len manzelovi vravela ze chcem cisarsky a ked nakoniec dr rozhodla tak tobolo pre mna uz vykupenie... este ked ma uspavali som mala kontrakciu a v hlave som si vravela,nech uz spiiim :( aj ja mam celkom traumu ale som bohu vdacna ze sme zdrave...aj ked dcerka zaostavala vo vyvine o 4tyzdne talze sa narodila malicka...ale vsetko pekne dohnala

nela01
29. jan 2021

@macko1007 mna neuspali celu :( iba od pol pasa dole mala som injekciu nechceli ma uspat revala som nepomohlo ze to neni pre dieta dobre .... zial ja som rodila cez covid zakaz navstev ani muz nemohol byt nikto pri mne az teraz to povolili ja som bola uplne sama pokial nas neprepustili s malym az von z nemocnice ani mi nemohol pomoct s kufrom velkym taskami a vajcom s malym....psychicky som to zle znasala vsetko sama za cely pobyt v nemocnici od zaciatku po koniec ziadna opora len mobil v ruke aj to ked som vladala takze muz si vychutnal maleho priamo po prepusteni teraz to je super ze aspon pri porode je to uz povolene

nela01
29. jan 2021

@macko1007 chvalabohu ze deti su zdrave 🙂 tesim sa ze je tvoja mala vporiadku

nela01
29. jan 2021

@macko1007 ja takisto pichali mi injekciu cez kontrakciu hrooooza a tteraz nepohni sa ked mas brutal kontrakciu ach

macko1007
29. jan 2021

@nela01 to ma mrzi :( hlavne ze ste v poriadku..mozno postupom casu nato zabudnes..ja som rodila pred rokom a uz je to o nieco lepsie..dokonca by som brala aj druhe babo😂