Ahojte ,v pondelok má syn operáciu -krcnych a nosných mandlí v Považskej Bystrici,Ale sme zo Žiliny a vpredoperačné vyšetrenia má urobené v Žiline (detský lekár,EKG aj anesteziologicke....a teraz ma napadlo,že či nebude problém,že to anesteziologicke mu urobili v Žiline a operovaný bude v PB! Mňa to doteraz ani nenapadlo,žeby to mohol byť problém,aj keď mi dávali papiere,aké vyšetrenia treba spraviť...aj sa pýtali odkiaľ sme a teda vôbec ma nenapadlo sa spýtať či to musí byť urobené u nich v nemocnici.No a ja som teraz začalaa stresovat,že či nás v pondelok nepošlú,kvôli tomu domov.Syn má 3roky .Máte niekto skúsenosť,že by to bol pre nich problém?
Ďakujem
@tinkavvv vďaka,trochu si ma upokojila,ako jasné,že detský lekár a EKG je jasné,že musí urobiť naša doktorka,ale anesteziologicke väčšinou robia tam,kde sa operuje,no mňa vtedy nenapadlo sa opýtať či to je ok...a automaticky som ho objednala k nám do Žiliny..tu mi dr povedala,že v pohode ,že im sem do Žiliny chodia tiež s vyšetreniami z ich Mesta...ale tak každá nemocnica to má inak
@deginko kazdy jeden anesteziolog, co ide realne uspavat, si pozrie vysledky a spravi si svoj usudok a svoje vysetrenie kratko pred uspatim ---- lebo on je za pacienta realne zodpovedny.
Ďakujem baby,ste super.Som uz kľudná.Ja som nikdy na operácii nebola tak nemám skúsenosti.
@deginko isto to nebude problem.