Operácia v Považskej Bystrici

deginko
30. sep 2023

Ahojte ,v pondelok má syn operáciu -krcnych a nosných mandlí v Považskej Bystrici,Ale sme zo Žiliny a vpredoperačné vyšetrenia má urobené v Žiline (detský lekár,EKG aj anesteziologicke....a teraz ma napadlo,že či nebude problém,že to anesteziologicke mu urobili v Žiline a operovaný bude v PB! Mňa to doteraz ani nenapadlo,žeby to mohol byť problém,aj keď mi dávali papiere,aké vyšetrenia treba spraviť...aj sa pýtali odkiaľ sme a teda vôbec ma nenapadlo sa spýtať či to musí byť urobené u nich v nemocnici.No a ja som teraz začalaa stresovat,že či nás v pondelok nepošlú,kvôli tomu domov.Syn má 3roky .Máte niekto skúsenosť,že by to bol pre nich problém?
Ďakujem

tinkavvv
30. sep 2023

@deginko isto to nebude problem.

deginko
autor
30. sep 2023

@tinkavvv vďaka,trochu si ma upokojila,ako jasné,že detský lekár a EKG je jasné,že musí urobiť naša doktorka,ale anesteziologicke väčšinou robia tam,kde sa operuje,no mňa vtedy nenapadlo sa opýtať či to je ok...a automaticky som ho objednala k nám do Žiliny..tu mi dr povedala,že v pohode ,že im sem do Žiliny chodia tiež s vyšetreniami z ich Mesta...ale tak každá nemocnica to má inak

kaktusik007
30. sep 2023

@deginko kazdy jeden anesteziolog, co ide realne uspavat, si pozrie vysledky a spravi si svoj usudok a svoje vysetrenie kratko pred uspatim ---- lebo on je za pacienta realne zodpovedny.

tinkavvv
30. sep 2023

@deginko ja som anesteziologicke vysetrenie mala u nas v Ilave a operacia bola v PB. Ani ma nenapadlo, ze by to mal byt problem. Dokonca moj gynekolog, ktory vedel, kde budem mat sekciu ma tam objednal.

deginko
autor
30. sep 2023

Ďakujem baby,ste super.Som uz kľudná.Ja som nikdy na operácii nebola tak nemám skúsenosti.