Najlepšie zákusky v Považskej Bystrici

21. apr 2024

Ahojte, neviete poradit najlepsie zakusky v Považskej Bystrici?

bibina32
21. apr 2024

Zákuskovo.

jarmila2010
22. apr 2024

zalezi,co hladas...tradicne,moderne...mne osobne zakuskovo moc nechuti a boli sme pred tyzdnom v novej cukrarni u nas (manzel,deti,svokra ) a ani jeden sme neboli nadseni...my na sviatky objednavame u pani Krasnanovej zo Stupneho,ale pecie tradicne maslove zakusky...male svadobne...

autor
22. apr 2024

@jarmila2010 tak hladam tradicne kolace ale to som chcela len tak "ku kavicke" , nie velke množstvo. A zakuskovo preco nechutilo?

jarmila2010
22. apr 2024

svokra mala nejaku"puncovu"kocku..ze sucha,nie stavnata...muz a jeho dcera si dali cheesecake a rovnako obidvaja tvrdili,ze je suchy a bez chuti...podobne cokoladove kocky boli mdlej chuti...co mi od nich chuti,to je veternik a to sme mali aj v minulosti par zakuskov od nich...ale ved,sama mozes vyskusat ,ked uz tu maju cukraren...

jarmila2010
22. apr 2024

inak,v meste nemas moc na vyber...v 3 veziach je este UA cukraren...ale tam tiez musi natrafit na kolac,co ti sadne...na Lanskej su dve cukrarne...v jednej predavaju tiez,taku staru klasiku...a v druhej som zakusky este nejedla

uriva
23. apr 2024

@bibina32 My tiež od nich máme radi. Ale musím povedať, že keď je "krabička mix" 30/50/100 kusov, tak tie koláče sú iné a dovolím si tvrdiť aj lepšie ako tie, čo majú vo vitrínach v predajni(na štýl výslužky na svadbe/krstinách). Už sme od nich párkrát mali tieto krabičky, aj tortu (jahodovo-vanilkovú) a chlebíčky - neviem sa rozhodnúť, čo bolo lepšie. Podľa mňa sú super a koláče v tej krabičke sú 2-3x väčšie ako tie, čo robia cukrárky na okolí. A sú tiež maslové.

autor
23. apr 2024

@jarmila2010 ďakujem

mandrewa
24. apr 2024

Tu je ťažko. Skúšali sme Zákuskovo minulý aj tento víkend a niektoré boli dobré, ale niektoré nič moc. Ja som už písala viackrát tu, s pani Stupnanovou som nebola spokojná. No každému chtí niečo iné 🙂.
Najlepšie koláče podľa mňa robia Napečené s láskou. Predajňu majú v Bytči.

jarmila2010
24. apr 2024

@mandrewa ona je Krasnanova zo Stupneho 😅

soldi
28. apr 2024

Mne velmi chutia kolace z B2

autor
28. apr 2024

@soldi A to je kde ?

mandrewa
28. apr 2024

@jarmila2010 och áno, pardon. Vďaka za opravu 😂